Volt róla szó, de ha új részvényt kell kibocsátani a növekedés finanszírozására, akkor az eredményt (vagy egy részét) kifizetni osztalékként, szerintem hülyeség. . De nekem olyan kicsi pakkom van, hogy nem én fogom megvétózni. 🤔 (továbbra is tartom magamat "az xterm papírból max a portfolióm 1%-áig" elvhez. És ez eddig bejött az OxoTech-nél is.)
Kozgyűlesre nem lépett be szinte senki? Öten voltunk mindenestől. Érdekes volt annyiból, hogy nem láttak a részvénykönyvben. (Lehet azért, mert túl kicsi a pakkom :-D )
"Ezen eredmények mellett a Társaság összesített eredménytartaléka 1 971 418 eurót tett ki, ami részvényenként 1,008 eurós eredménytartalékot jelent. Ezek az eredmények megfelelő alapot biztosíthatnak a 2024-re tervezett osztalékfizetés megvalósításához, ami tovább növelheti a részvényesi értéket és megerősítheti a befektetők bizalmát a Társaság iránt." Tud erről valaki valamit?
Üdvözletem! Mozgolodik kicsit. Ami nekem fura ,hogy tele a vevő és eladói oldal is. csak nem vették ki a könyvből? Vagy már készülnek valamire? Valakinek valami meglátás róla? Köszi
Köze lehet ehhez: "A Társaság közgyűlése 4/2024. (2024.01.15.) sz. határozatában foglalt felhatalmazás alapján, a Társaság Igazgatósága 2024.05.15-én, tőkeemelésről döntött, melynek értelmében a Társaság alaptőkéje 3 971 364 EUR-ról 4 228 152 EUR-ra emelkedik, mely 128 394 db, egyenként 2,00 EUR névértékű és 6,50 EUR kibocsátási értékű dematerializált úton előállított, névre szóló törzsrészvény zártkörű forgalomba hozatalával történik meg." https://bet.hu/newkibdata/129067488/K%C3%B6zlem%C3%A9ny%20t%C5%91keemel%C3%A9sr%C5%91l.pdf
6,6 Eurón 27.758 db van eladáson ... 390-es Euróval számolva ez 71 milliós FTos tétel. Ez már egy nagyobb forgalmú papírnál is tisztes dugó lenne. Emelkedés: OFF . Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor veszi meg valaki.
Hát ez macerás egy év lesz,de a nem aggódásomat továbbra is fenntartom :) A cég jól működik,profitot termel,növeli a portfólióját,terjeszkedik ennyi. Anno mikor a tőzsdére jött a cég elmondták hogy kell egy pár év mire jelentős profitot fog termelni,ezért hosszútávú befektetőknek volt érdemes beszállni a cégbe. Nagy eséllyel oka van annak,hogy pont Hollandiába akarják a székhelyet átrakni: PL kevesebb adó, kiszámíthatóbb politikai beavatkozás mentes környezet, akvizíciós célpontok,s még több töke erős befektető. Ha ez megtörténik,már pedig meg fog történni,jövőre már nem 8 eurós árfolyamról beszélünk,hanem irány fel! Most nagy eséllyel sokan kifognak szállni,de legalább olcsó pénzért jutunk részvényekhez :)
De van helyette részvény visszavásárlási program :) Ezt szerintem azért csinálták,mert van 1-2 elmeháborodott delikvens akik beverik 7 alá,holott lazán ér 8-t
Milyen bennfentes információk lehetnek, hogy ilyen nagy mennyiségben szabadulnak meg a részvényektől? Nem negatív értékelést olvastam a közzétett jelentésekben. Amikor Oszkó Úr vett 400 db részvényt 3650 Ft-on, akkor én is vettem 100 db-ot. Ez régebben volt. Azóta csak lefelé megy. A pénzmosás így működik? Nem baj ha veszít az értékéből a részvény, de még így is megéri?
700 db? Muhaha :) Persze lehet az év papírja lesz amikor felhúzzák 20-euróig pártízezer euróból. Megnyugtatásként, hogy nem kibicként röhögök: van 300 db-om ~7 eur-ról. XD
OXOTECH - OXO Technologies Nyrt.