ha nincs mákjuk, akkor a ner őket fogja feláldozni az EU előtt, mint első korrupciós ügy. ez rajtunk semmit nem segít, a pénzünket sosem látjuk vissza. ettől függetlenül mindenkit bátorítok a polgári peres eljárásra. én magam az ügyvédnőn keresztül tolni fogom.
Adtam én is meghatalmazást az ügyvéd hölgynek, kell, hogy megfelelő szakmaisággal és hideg fejjel egy kompetens személy át tudja értékelni a történteket és szükség szerint megindítani a felelősségre vonást. Állítólag még holnap délutánig lehet meghatalmazást adni a hölgynek. Ez a jogi út, a többit pedig az érintettek fantáziájára bízom. Nem kevés évemet rabolnák el, ezt a "kedvességet" illik viszonozni.
A varsoi tozsden mar meg is csinaltak, megegyszer ugyanezt a storyt ott is eladtak. Raadasul aki az Isrv cegertekeleset vegezte az meg regen ott-one reszveny tulaj is volt, meg kozlemeny is volt rola😀 Azert van par tozsde a vilagban ahol begyujthetnek egy kis penzt, ha meg nem volt eleg. Mert soha semmi nem eleg!
Ez sem meglepő!! Az OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1051 Budapest, Széchenyi István
tér 7-8., Cg. 01-10-046724, a továbbiakban a Kibocsátó) ezúton tájékoztatja a t. Befektetőit,
hogy 2022. évi félévés egyedi jelentést nem állt módjában közzétenni, mivel a 2019. évi, 2020.
évi, és 2021. évi beszámolók könyvvizsgáló általi auditálásának hiánya miatt a Társaságnak
nem álltak rendelkezésére a féléves jelentés pénzügyi kimutatásainak (mérlegének és
eredménykimutatásának) alapját képező, előző üzleti évekre vonatkozó auditált pénzügyi
adatok.
Budapest, 2022. szeptember 30.
egyelőre nem volt miért. de erre szolgálnak majd a polgári peres eljárások. annak a végén akár még bilincs is kattanhat. minél többen hatalmazzátok fel az ügyvédnőt, hogy egységes képviselet legyen. én megtettem.
Annyira, de Annyira Balfaszak vagytok ...már ne is haragudjatok! Írjon mar ide nekem valaki aki felemelte a fenekét és az OTT - One vezetosege ellen Bunteto feljelentest tett????
OTTone