Hát, ha valóban 2021. évben beérkezett az 5 mrd bevétel a lélegeztető gépekből, akkor az eredménytartalékból akár igen jelentős osztalék is kifizethető idén. Tiszta ügy, a BET re visszatérés után leb@sszák 20 ft-ra a papirt, felvásárolják amit tudnak - elméletileg a cég is akar srvt - majd jöhet a 50 Ft os osztalék...😁
Amennyiben tiszta záradékkal látta el a könyvvizsgáló, javítana a helyzeten egy hangyányit. Ha én vezető lennék, bizony büszkélkednék vele egy ilyen helyzetben....
Belinkeled? Én csak a beszámolót (nincs benne a könyvvizsgáló jelentése), üzleti jelentést, felelős társaságirányítási jelentést és az AB/FB jelentését látom. A könyvvizsgáló jelentését nem találom. Milyen véleményt adott le? Korlátozás nélküli? Korlátozottat? Van benne figyelemfelhívás? Elutasította a véleménynyilvánítást? Amit eddig feltöltöttek, az kevés, pont a lényeg hiányzik.
Egyebkent en sem tudom mit higyjek ezzel kapcsolatban. Annyi biztos, hogy egyszer vissza fog jonni, ha a kormany marad, akkor a bennfentesek bevasarolnak olcson, mikor a beka feneke alatt lesz az arfolyam, aztan jonnek ismet a munkak. Nem tudom mi lehet egy ilyen cegnek a jovoje, annyi biztos, hogy a befektetok a jovot arazzak, es ennek jelen pillanatban nincs sok jovoje.
OTTone