Figyelmetekbe! A fordított Robinhoodnak azonban még csak nem is ez a legnagyobb bűne. Sokkal inkább az, hogy gátlástalanul berángatott egy olyan fiatalokból álló korosztályt a tőzsdei spekuláció világába, akiknek erre általában nem volt szükségük, és akiket ez teljesen felkészületlenül ért. Az alapvető emberi mohóság és valamilyen módón mégis az igazságérzetre és a forradalom illúziójára alapozott üzenet egyvelege rengeteg tapasztalatlan embert hálózott be. https://www.portfolio.hu/befektetes/20210130/a-forradalom-felfalja-sajat-szuleit-a-robinhood-a-gamestop-es-az-atvert-traderek-esete-467456
Teljesen hitetlen vagy. Még egy molylepke szárnya is többet nyom min te.😃😃😃😃 raus leves csütörtök, 13:00#12462Ahhoz már kellő lovaglotudas kell h szőrén uld gratula már ahhoz is , h így felmertel ulni!! Ott1 imádom ujra 2450 db x 1,80= 4410 mai kaja sorsjegy kave bőven
Van aki lekövette csak nem ír a fórumon, illetve olyan is van aki mert a levesben olvastam valakiről aki januárban 7,1 millát realizált. Gondolom ez veri a haver srácot is.:)))
Még egyikotok sem tudott értelmes válasszal szolgálni? Miert nem lehetett az USA t lekovetni tavaly évben??? Vagy csak pl azelotti szintekre visszahuzni? Most írnám a kisipolt részt 😊😀 Hidd el a normális lelkuletu elküldi elzavarja aki tozsdezne a bet irányából az USA-ba én már 4 ilyen embert is több 10 millast odaküldtem es örülnek!
Jön a haverjával 3-4 millióból mennyit csinált🤣 Nagy dolog mondhatom 3ft körül vett volna Opust, Konzumot vagy 2ft alatt Ott1 et , Set et, vagy akár Deltát. Nagyon penge🤣 Sokan ezt megcsinálták itt is nem kellett elvándorolni.
Ha Usa olyan jó akkor, miért fossátok(Nemtomitcsináljak kollegáddal) itt a szót? A drága időtökből miért pazaroltok ilyen foss papír topikjára bár csak egy szót is, ha Usában minden olyan jó? Miért nem adtátok el és vesztek rajta valami jó kis coint? Olyanok vagytok mint aki itthon nem akar dolgozni inkább elmegy külföldre, mert az ott jobban fizetnek. Az a helyzet valakinek maradnia is kell (valszeg nem kevesen vagy biztos kézben van)és azok kitartanak az OTT mellett, mert ha eladta volna mindenki akkor most is 100Ft lenne az árfolyam.😒😒😒
Egyáltalán nem mindegy. Nekem etoron 90-100 különböző papír pörög a számlámon 100-200 dollárral. Emellett trading212 és más platformon veszem az ipo-kat, ahol egy nap van 30-300% mozgás. De mást kérdezek: hogy tudsz venni a béten solar vagy wind technológiát? Vagy hogy veszel ételszállítást, e-kereskedelmet vagy egészségtechnológiát, EV papírt? Sehogy! A béten nincs innovációs papír, nincs izgalmas sztori csak trutymó. Ami van, az is beszarik (delta, ott1, 4ig) Olaj, bank, gyógyszer...ezek nagyon oldschool területek, amik itt likvidek. Én is bétezek, de kint sokkal jobb daytradelni, mert bármit, bármikor elérsz. Egyetlen gond, a kockázat: mi van ha az etoro rádcsapja az ajtót. Ezért kell diverzifikálni.
En is követlek még kb 3-4 papir nullára megy aztán go USA soha vissza ide!! Ma bringa volt délelőtt ex market com bróker srác is tanácsolta h magyar bet az szar és az is marad örökre de minimum 2022 tavaszig lásd opus delta nem érdekli oket az árfolyam csak kapnak melot és hányinger úton a kisbufik pénzével együtt eltuntetik!!!!! Van egy mester haver csak sima TA alapján irdatlan pénzt keres USA ban azt kezdi a coin piacot is!! Nézte vmely nap a bet t 45 perc után mondta hogy nevetséges pitti az egész!!!
OTTone