Az uj generacio is be fog ragadni. Az orulet visz mindent. A fiatalok batrak es idonkent szerencsesek. Ez nem garancia. A tapasztalat idejet nem tudjak atugrani.
Tok mindegy kulfold, belfold. A hangsuly az emberen van. Aki itt nem tud kereskedni, kulfoldon sem fog tudni, szerintem. Otp vel azert lehwt penzt csinalni. Gyors es likvid. En pl hibat ott kottem el, h nem leptem usaba azonnal a szakadas utan, pedig “tudtam”, h usa fog elsonek indulni fel. Usa utan pedig vissza ide. Ezt kellett volna tennem, ez lett vilna a helyes sorrend, mert mi is fogunk meg menni boven sereghajtokent, szvsz. Nagyjabol igy szokott lenni. Az, h itt mutyi papirok vannakk, az idonkent jo, idonkent rossz. Most rossz. Lesz majd jo is. Jelenleg ottegy vissza van fogva. Okat nem tudom. Megrendeles fuggo. Tovabbra is varjuk a nem titkos hireket, hisz ez egy nyrt.
Na ez tuti így van, tapasztalom én is ismeretségi körben. Jó ismerősöm 29 éves fia 4éve kezdte 2-3 millából. Jó ideje csakis külföldi piacokon kereskedik részvényekkel, coinokkal. Mára 320 millió Ft realizált vagyona van! Nem is dolgozik, csakis tőzsdével foglalkozik, pedig igen jól kereső állása lenne. Nekem is ő segít a coinok világában kereskedni, eligazodni 😃 Csak nevet rajtunk, nem érti miért kínlódunk ezen a szar magyar tőzsdén. Én már tőkém egy részével kint vagyok, többivel várom innen beragadásokból a szabadulást, aztán tipli a bétről!!
nem kellene idehívni senkit, ezt a magyar kisbüfik is meg tudnák tenni. van fórum, pénz és célpont is. csak a magyar nem zár össze! lásd kisbüfik egymás hülyítése és átbaszása. a brokik meg röhögnek. az új generáció itthon sem a bétet tolja. etoro, revolut, trading212 és veszik a nemzetközi piacot. röhögnek a béten.
OTTone