Felejtsd el " Közel 150 millió forint értékű online oktatási megoldást értékesített az OTT-ONEAz OTT-ONE online oktatási platform megoldásának értékesítéséről írt alá megállapodást, amelynek keretében közel 150 millió forint értékben szolgáltat internetes távoktatást lehetővé tevő rendszert horvátországi megrendelője részére.Napjainkban egyre növekvő igény mutatkozik a különböző iparágakban tevékenykedő vállalatok részéről a távoktatást, illetve távoli munkavégzést lehetővé tevő rendszerek, megoldások gyors implementálása iránt. Ezen igény az OTT-ONE tapasztalatai szerint még inkább fokozódik a globális szinten megmutatkozó rendkívüli állapotok következtében. A vállalat várakozásai szerint így a következő időszakban hazai és nemzetközi szinten is megnő majd az említett szolgáltatásokkal kapcsolatos piaci érdeklődések száma. Az online oktatási platform megoldás mögött álló hosszas kutatás-fejlesztési folyamatnak, illetve az ezen a területen szerzett sokrétű tapasztalatnak köszönhetően a társaság ma már képes rövid idő alatt teljesíteni a felmerülő igényeket.Az OTT-ONE által biztosított online oktatási megoldás az elkövetkező időszakban több piaci érdeklődő részére is bemutatásra kerül majd, az ezzel kapcsolatos megkeresések pedig folyamatosan érkeznek a társasághoz.Az online oktatási platform olyan innovatív fejlesztést takar, amely egyre több vállalat és oktatási intézmény számára válik elengedhetetlen megoldássá a távolról történő oktatásban. Az OTT-ONE által kínált rendszer hiánypótló megoldást nyújthat a társaság ügyfelei számára, különösen a mostani, globális szinten érzékelhető rendkívüli állapotok közepette, amikor kiemelten fontos a zökkenőmentes tanulási, oktatási lehetőség biztosítása." "életünk legalább néhány hónapra változik majd meg, fogalmazott a miniszterelnök, ehhez pedig alkalmazkodnunk kell. Az oktatási akciócsoport javaslatai értelmébenmárcius 16-tól (hétfőtől) új oktatási munkarend lép életbe, melyet tantermen kívüli digitális munkarendnek hívnak.Ez azt jelenti, hogy a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket, az igazgatónak be kell mennie, a tanároknak is folytatni kell a tanítást digitális eszközökkel, aki tudja otthonról, aki nem, az az iskolából."
Ha 150-en tartotta volna, én is adtam volna. Jövő héten egy 130-as szint simán benne van megint. 20Ft az nagy difi. Nem lehetett eladni mennyiséget, így továbbra is be vagyok ragadva.
Jellemzően szerintem az OTT1 adja a keretszoftvert, amit a vásárló tölt meg tartalommal. Vagyis úgy gondolom ezzel sok költség nincsen (ezért is lehet, mondjuk, 2 hét alatt teljesíteni).
Koszikoszi Ha karanten is lesz orszagszerte, itt fognak folgozni otthonrol. Az olyanokat csapkodjak mar inkabb mint az opus, mol..miert nem ertik meg az embeerek
valaki nagyon megunta és kiszórja, majd elfogy neki, sokkal jobban érdekel mit csináljak ma vett otépével, nagyon nem merem megtartani, ki tudja hétvégén mit csinál a vírusunk
15:57Egyre többen állnak át távoktatásraIdőközben kiderült, hogy tíz napjuk van az egyetemeknek, hogy felkészüljenek a koronavírus-járvány miatt elrendelt távoktatásra, de a legtöbb helyen egyáltalán nem ismeretlen
Egyébként én arra goldoltam hogy Szerződéskötés után 2 héttel ha minden oké már fizetnek is .... ahhoz arányosítva 440 000 euro jó bevétel és ha oké minden jó referencia is !!!!
OTTone