Ami még szempont lehet, a választások miatti várakozás, illetve nem mindenki olvassa és követi pl. ezt a kiegyensúlyozott és lelkes fórumot, vagy akár a napi híreket. Hajrá OTI!
Az október 24-i bejelentést követően október legvégén, november elején is volt 1-1,5 hét "totyorgás" 82-83Ft környékén, aztán jött egy bombasztikus kilövés. Most érkeztek hírek és történnek események a cég körül, vannak akik csak kóstolgatják az egészet, és olyanok is akik, alig várták, hogy kiszabaduljanak itt 300 környékén. Menjenek minél gyorsabban, ne gátolják a további emelkedést.
Én meg pont azt szeretem hogy üres,ha betesznek kb 5k vételre akkor a remegőek azonnal adják!! Mikor emelkedik szinte üres a vevői oldal,majd utánna jönnek a vevők !
Akkor csak nyugi. Sietünk valahova? :) Hamarosan lesz itt mozgás. Van még a napból hátra és a hétnek sincs még vége. :) Azt várjuk, hogy a jó hírek beérjen. ez lehet villámcsapásra is, de szolidan is realizálható. Csak jöjjenek még kedvező információk a céggel kapcsolatban.
Szevasz Badi!Úgy látom nem volt hülyeség 200on visszavenni a pakkot.Igaz kicsit félve,mert megmondom őszintén a 200 eleste után azt gondoltam 160ig lejön.Az is benne volt a pakliba,de így most a kiszállón lehet gondolkodni.Lehet nem kellene elkapkodni,mert 300 fölé is zárhatunk.
OTTone