Itt nem látok (komolyabb) politikai kitettséget, tudom, hogy volt a Bogotai út majd az expo, de sok lábon állnak, többféle platformot és terméket illetve megoldást kínálnak, és ahhoz hogy komoly befektetők melléjük álljanak, kőkeményen dolgozhattak az elmúlt hónapokban. Nemzetközi piacon is megállják a helyüket, ez egyszerűen adódik a portfóliójukból.
Köszi és jó étvágyat az ebédhez! Hogy a magyar büfik is szépen meg tudják mozgatni az árfolyamot, azt tulajdonképpen tapasztalhattuk is már november óta. Az biztos, hogy bizalmat szavaztak nekik az új befektetők is, akik vélhetően már jóval többet tudnak nálunk az értékesítési csatornákról, üzleti lehetőségekről, véletlenek ezen a szinten már nincsenek. Végre egy kibontakozó sikertörténet, amely nem speka alapokon nyugszik. A jövő árazása csak ma indult el igazán.
Még nem edédeltem , most indultam ...de azért leírom a véleményem a kérdésedre . Szeritem és szerintem .... az idén lesz kategória lépés felfelé . Standard kat. megszűntetését tervezték , hogy mikortól azt nem tudom , de utána fogok járni . Ha a cég fejlődést tud felmutatni a jövőben ( ennek a jelei látszani fognak ) akkor talán külföldiek is vehetik majd. Úgye sok külföldi akár alap , befektető csak prémium rv.-t vehet .... ez itt most szerintem kilőve . De mivel alacsony ...viszonylag alacsony a közkéz , így a magyar büfik is szépen meg tudják mozgatni az árf. . Startup cégről beszélünk ....előtte a jövő .... Microsoft , Facebook , Apple is így kezdték ...nyilván ott azért más a helyzet. Jó a cég profilja , jókor és jó időben lépett ezekbe. A management kommunikációja egyre jobb és jobb és magabiztos ami szintén remek !
TA milyen célárunk lehet, ha 300-320 sáv átszakad? Az 500-at inkább mint kerek számot értelmezhetjük, FIBO szintet nézett valaki felfelé? Bármi elképzelés?
"A hétvégén sokan ki fogják értékelni a közleményben leírtakat az is
biztos .... és ezek után határozzák , hozzák meg majd a döntéseiket." Ez szerintem is így lesz és nagyon fontos, hogy maradjon dinamika a jövő hétre is, illetve a kgy. előtti időszak (Április 16-ig) is izgalmas várakozással teljen. Lie, szerinted most akkor eljött a kategóriaváltás ideje? Ha igen, akkor Standard-be vagy Prémium-ba? Kérdezem ezt úgy, hogy innentől nagyon komoly külföldi befektetők (is) fogják figyelni a cég működését, elvárni az eredményeket, híreket.
engem se ! Csak ne menjen át személyeskedésbe , és másikat , másokat alaptalanul lejárató kommunikációba ! Szakmai vitákra , észrevételekre , javaslatokra , ötletekre nyitott vagyok !
OTTone