Gratula az alacsony beker arhoz! :) Amikor vetted mi vezerelt, hogy ilyen alacsonyan betaraztal? :) Nem kovettem annyira a lapirt csak lattam, hogy 80-rol visszaepult akkor is amikor az ML lapirokat bevertek.
A kitartás már eddig is meghozta gyümölcsét,pedig még nem látszott ilyen kézzel fogható munka a cégben. Ezek után pedig határ a ......... ég ! Persze kitartással ! :)
köszi ! Egyelőre nem tervezem eladni , sőőőőt még appi nyerőmet is ide hoztam ! Meglátjuk mit tud a cég aztán meghozzuk a nagy döntést eladás , tartás , vétel ?
Valahol olyan 120-150 között vagyok , de holnap kiszámolom pontosan mennyi az annyi ! Én a vételi jutalékot és hozzá szoktam adni aztán oszom a teljes összeget ....sokan nem így számolnak ! Az is egy béépülő költség ! Magukat csapják be !
én már nem akartam többet venni a "régi" pakkomhoz , de olyan csábító volt és vennem kellett ! Átlagot még nem számoltam még , de a nagyobb részét még WC papír áron vettem még ! Aztán jöttek a vételeim :75 , 80 , 95 , 284 , 260, 221 , 250 , 270 , 260-270 , 250-260 .
OTTone