Szép estét kívánok! 😀 Nem voltam most pár napig kórházba voltam,semmi gond az aggodalomra türelem meghozza a nyerőt.Annó 50 nek is nekiugrott vagy négyszer,mire átvitte. Minimális a fogalom.
Kedves Sobadi, neked mi a várakozádod? Többször támadta már a 300at, de soha nem volt tartós csak felszúrás. Most a 260-270 szintet egész stabilan tartja de nem mozdul. Sajnos én az első felszúráskor szálltam be 300on. Szóval can mire egyre feszültebben várakozni.
Azert csak nagyon csendben mondom,h volt itt vagy ket harom papir,ami 30%-ot megcsina;lt egy het alatt. Ugyanilyen kispapir,csak kb 100 x szarabb,megis ott volt a penz benne. MIkozben mi meg ma is kierdemeltuk a net 2. legszarabb papirja cimet. Sajnos ut,hogy most utalat van a NER-es papirok irant.
ez a "kispapírok" sorsa. Amikor hír van akkor szárnyalnak és ámulatba ejtő forgalommal mennek, amikor pangás van akkor tényleg nagy az érdektelenség, és forgalom nélkül csorog....bújom a netet én is egyfolytában hírek után kutatva, már lassan mindenben az ottókát keresem, de sajna még ez se rólunk szól: https://mno.hu/kulfold/titokzatos-magyar-delegacio-targyalt-ghanaban-2442848
OTTone