Hello ! Én pár éve kereskedtem egy -két ilyen amerikai rv. -vel de macerás volt . Úgy tudom , hogy nem midegyik brókeren keresztül lehet én mondjuk nem ersténél vagyok. Az a baj a pár centes papírokkal , hogy nagyon sok a mutyi köztük van DJ- Nsd -ben van legalább 800 ilyen papír. Sokat kell olvasgatni , vannak jó fórumok de láttam olyat is , hogy hétfőn 36-38 cent között ment pénteken meg 3-5 centet ért a papír . Sok a mutyerák amit felhúznak mint itt is aztán meg szórják ki csak ott 10-20 millás (usd ) forgalommal . Én inkább nagyobb cégek papírjaira mentem át ( IBM , Tesla , GM , CAT ) ezek is hektikusan mozognak (sokszor) és ha eltalálod az alját itt is lehet hamar 30 %-ot keresni. Ja igen és volt olyan is centes papperban , hogy pár usd millás forgalom egyik nap , a másik nap meg nem tudod eladni , mert 0 -a a vételi oldal . Én biztosan nem foglalkozom ezekkel .
Sziasztok, Tudom eleve hülye a kérdés. MI A FRANC VAN? MINDEN ESIK!! PEDIG A TÖBBI TŐZSDE EMELKEDIK SŐT AMERIKA FOLYAMATOSAN ÚJ CSÚCSON VAN: Tényleg ennyire hülye a magyar, szereti szívatni magát?!! Vagy a spekák dolgoznak elég erősen,
Ha a piac ad rá lehetőséget,és alacsonyabban visszatudom venni akkor igen.Viszont,ha fordul a napokban akkor ha kell magasabban is legalább a mai eladott mennyiséget.Mondjuk egy adagot hagytam arra az esetre tartalékban,ha vmi jó kis hír jönne ne legyek papír nélkül.
persze , világos és értem is ! A saját megkeresett pénzét , hogy hová teszi az ember senki ne döntse el a másik helyett és igazad is van .... és ezt vennéd akkor vissza alacsonyabb áron ?
OTTone