bennem is él a 2008 -as válság , én is sok pénzt buktam el ! így 50 felé azért már másképp látom a világot. Lehet , hogy többet tudok róla mint te ... de hagyjuk !
"Nagyon remelem h egy kis pihi jon majd az esesben,mert ha nem,velemenyem szerint minket meg nem is igazan talaltak meg az eladok tomegei,es az eleg gaz." Talán nem véletlen! Itt van valami komolyabb, termék a hátérben mint a ( Nordban, Setben amiket a speka pénz húzz). Remélem itt egy kicsit tudatosabb és nem egy két napra befektetők tartogatják ill. veszik még a részvényt. Itt most jelen pillanatban nincs hír és ez eddig is így volt és lesz is, hogy lesznek türelmetlenek vagy ( lényegesen alacsonyabb bekeráru) eladók. Én magam is beboríthatnám limitre, de az sem volna elég, hogy eladjam az összeset (és még bőven nyerőben szállnák ki). Nekem nem ez a szándékom, és továbbra is bízok az Ott-ben... Sokan nagyon könnyen hozzá szoktak a napi gyors emelkedésekhez, és nehezen veszik az indokolatlan lecsorgást. Kíváncsi vagyok, hogy valaki feltud-e mutatni olyan hozamot 2016 elött, amit 2016-2017-ben elért.
Ok,jogodban all ezt gondolni. En meg azt mondom,h nagyon elenken el bennem a 2008 as napok hetek honapok,es minden ilyen orult eses arra hajaz. Addig orulj,amig nem volt olyanban reszed,es lekezdozheted azt,aki kemenyen vegigelte. Nem biztos h kivanom neked,h megtudd,a tozsde nem csak abbol all,h barmit veszel,majd nyeroben eladod,legfeljebb egy kicsit uldogelni kell benne.
Tudod mi jut eszembe amikor beírásod olvasom ? Te egy nagyon pesszimista besavanyodott , csalódott negatív ember vagy, vagy egy kezdő troll aki itt gyakorol ?!
Nem felejtem. De azt sem,h a valoban jo papirok max meglibbennek egy ilyen turbolenciara. Azokat nem adjak,vagy ha adjak is,felszivjak a vevok. Itt epp eleg baj,h nagyon kis forgalomra is kepes komolyat esni,mivel majdnem nulla a vevoi erdeklodes. Akkor kepzeld ezt el komoly eladoi nyomas kozepette. Es sajnos arra is emlekszem,mivel nem volt tul reg,hogy ez a papir honnan indult. Nagyon sokaknak lehet ez meg nagy darabszamban,hugyert szarert. A mostani csorgast nem lehet osszehasonlitani a decemberi,valoban nulla forgalmu esessel. Nagyon remelem h egy kis pihi jon majd az esesben,mert ha nem,velemenyem szerint minket meg nem is igazan talaltak meg az eladok tomegei,es az eleg gaz.
Hat igen,csodalatos egy nap volt. Annyira de annyira fasza a papirocskank,hogy meg 3 papir is meg tudta elozni a nap legszarabb papirja cim verseny kozben. Ilyet csak az igazan kiveteles papirok tudnak csinalni.....nulla hirre majd 10 % ot esni.
senki sem olvasott valami hírecskét ottokáról ? Én nem találtam eddig semmit , még az a spanyol zászló sem került vissza a honlapjukra a nyelv kiválasztásánál :))))
OTTone