Az élet szép Jockey Ewing! 😆Az, hogy milyen szemüveggel nézzük csak rajtunk múlik! 😉Én is kaptam sok citromot, régen 🤢😰😡😨 voltam mindentől, ma már tudok limonádét készíteni... ☺️😄🌞
Otthokában azért érdekelt vagyok október eleje óta. Sajnos türelmetlen voltam, kis nyerővel adtam. De opiban segítettek megérteni a türelem fontosságát. Bár mostanában próbára tettek. De nagyon nyújtják az idegeket információk nélkül.
ML papírokban Kimpával értek egyet az emelkedés mértékében. Nekem az értékteremtés (hozzáadott érték) növekedése jelentene az árfolyam stabil, kiszámítható alapját. A hit megvan bennem ezért is van belőle. Az értékek bedobálása, ahogy olvastam a jogászok hozzáértéserol tanuskodott. A sok vállalkozáshoz viszont kiváló szakemberek kellenek. Na, az hozzá csak igazán mozgásba az árfolyamot. Mit gondoltok, jól látom? Ti sokkal tapasztaltabbak, tájekozottabbak vagytok.
Már pénteken nagyobb volt a rv. forg. Most, hogy kiáztatták magukat a hosszú szünetben/szabin kezdenek dolgozni, s talán vásárolni is. Ideje is már valami Bét mozgás!
OTTone