Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Jó reggelt! Ki, mit vár nyitásban és mai naptól? Én mínuszos nyitást gondolnék, végre talán enyhe pluszos zárással. USA támaszok elestek pénteken, talán visszatesztelik, de mint megszoktok, lehet eső avagy sár is.
Kénytelen-kelletlen én is maradok a tbsz-szel. Túl nagy macera lenne... De atfutott az agyamon hogy beszantom az egészet és menjen mind állampapírba...
Maradok itt hosszabb reszvennyel.l Erstenel egyelore. 10-20%okat mozognak kis trutyi papirok, ott mindegy 0.25vagy 0.5% a dij. Hosszu bluera is. Roviddel meg megyek majd MT4re, de elkenyeztett allampapir allomanyom most, be sem kapcsoltam uj erstet meg. Raerek. Ma max vennek csak, az meg raer, ha leverik meg
Az "optimizmus" úgy értendő, hogy szerintem további esés várható, és 23Q1-ben lehet a bottom, imo. 1, igazad van, nem kérdéses 2, én jelenleg állampapírt vennék, nem OTIT, tehát alapvetően egyetértünk Az utolsó kérdésedre: az állításom az alábbi volt: 22-es év végi záró ár alacsonyabb lesz mint a 23-as év végi záró ár. Ennyit állítottam. Egyébként örülök hogy elindult ezek kapcsán egy párbeszed, értelmes eszmecsere
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!