Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
A longos-shortos megkülönböztetés egy baromság, egy jó kereskedő sosem csak egy irányt lát! Egyébként meg mindenki maga dolga, hogy zsákol, hobbizik, vagy görcsösen akar pénz keresni.
Üdv, Mindenkinek! Örömmel vettem a kezdeményezést és egyben támogatom (nem mintha számítani a véleményem) hogy az OTI fórumból legyen egy politika mentes változat is. Hurrá! Olvasom a hozzászólásokat, gondolatokat, összegezve a régi és a új OTI fórumot is egyben. Azt látom mindenki bizonytalan, mindenki fél. (ellenben velem, én nem félek) Ezért megosztom a gondolatomat OTI vásárlással kapcsolatban: Én hogyan csináltam? Elkötelezetten veszegetem OTI-kát (2022.06.02.-óta ekkor kezdtem pályafutásomat részvények ügyében, igen még tapasztalatlan kis csikó vagyok tudom.) Jelenlegi jelentősebb csomagsávok amiket össze szedegettem: 9498. 9004. 8600. 7956. sávokban van (a köztes kisebb pár 10 vagy 100db-os pakkokat nem is nézem) eddig valamivel kicsit több mint 7e vettem. Ha lecsorog még veszek tovább ameddig csak megy lefelé kb ebben a sávokban. Eddig 1X fordult meg a fejemben hogy eldobom az egészet. (kb 1óráig sem tartott ez a gondolat) aztán döntöttem kitartok az eredeti gondolatomnál. (befolyásolás mentesen) Nem hiszek abban hogy OTI fejre állna, sem abban hogy 1-2éven belül itt lesz normális árfolyam bárki számára (10e felett) aki LONG-ban gondolkozik. De ezt tudtuk amikor bele vásároltuk magunkat. Akkor meg mire is ez a pánik hangulat? Nem igazán értem? Nem szabad kapkodni, mert az nagyon sokba kerül, ezt már megtanultam 10-20éve más területen. Az utóbbi hetekben kezdek leszokni arról hogy írjak vagy olvassak, mostanában egyre kevesebbszer nézek fel a fórumokra. Inkább letöltöttem egy alkalmazást a telefonomra, sávokban beállítottam riasztást, amikor jelez veszek. Rájöttem arra is hogy a folyamatos fórum olvasás két dologra jó, egy a shortosok (tisztelem őket félreértés ne legyen) folyamatos "nyüszítése" egyfajta folyamatos rossz hangulatot generál akaratlanul a fórumon, ami egy idő után inkább idegesítő mint sem követendő példa, ráadásul átragad másokra is. Eddig egy klasz jó társaságként tekintettem erre a csoportra. De ma már csak 2-5 ember hozzászólásait keresem és kb 10perc után már tovább is görgettem. Gondoltam javaslom hogy létre kéne hozni egy fórumot a LONGOS-nak is, de minek? Aki longos az havonta egyszer ránéz, aztán teszi a dolgát tehát felesleges.Senki sem tudja megmondani egy papír ára mitől megy fel vagy le? ( https://youtu.be/QbjHgL34kQc?t=19 ) Nem mondom hogy nem fogok benézni a jövőben is, de szerintem elérkezett az idő arra hogy én köszönöm a lehetőséget mindenkinek a kérdéseimre a segítő válaszokat, grafikonokat, de szerintem én szépen lassan elköszönök. Kívánok mindenkinek további sikeres kereskedést! Sziasztok.
"Ugyanaz a szitu mint tegnap ilyenkor, a BUX nem látja, hogy jönnek a viharfelhők, US hatik mínuszban, HUF gyenge, USD erősödik, energiarák esnek, BTC mínuszban.". Na végre; jönnek a viharfelhők! 7k alá megyünk? És nem csak a BUX. Vettem is 10kg lisztet meg cukrot és eladom majd 1000 OTP rv-ért:)
Ugyanaz a szitu mint tegnap ilyenkor, a BUX nem látja, hogy jönnek a viharfelhők, US hatik mínuszban, HUF gyenge, USD erősödik, energiarák esnek, BTC mínuszban.
Hétvége jön,én vissza álltam vételre pár pont-al tegnapi záró felett.Ha teljesül,akkor megveszem.7920 felett nem bővítek.Vannak elveim :DD kizárólag hétvége miatt.
Megy a szívatás felsőfokon. Mindent felvisznek az égbe, ezt meg majd lekötik. Shortosok ma szívhatják a fogukat, de itt sem úgy néz ki, hogy lesz mit ünnepelni.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!