Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Oriasi elmeny nezni a masik, nem-szakmai OTP topikban a ma kitoro optimizmust. Nehany gyongyszem: ++++++++++++++++++ "a forgalomnak eddig felfelé mutatott. Jogos is, mert 9200-9700 sávban vásároltak be alaposan, nincs miért leverniük az árat, mert magukkal tolnának csak ki. Ebből azt gondolnám, hogy ha nem lesz újabb rossz hír, délután egyértelműen felfelé megyünk innen." . " Talán nap végére felhúzzák, forgalom is van ma." , " mai kereskedést elnézve lehet zöld a nap" , " lehet hogy fölé huzzák..hosszu a nap " , " Hopp,mondom lesz ez 10-k is ma... " , "Szerintem ma 10k is lesz bízakodjunk.Srácok " . ++++++++++++++++++ . Ehhez kepest ugye az teny, hogy 11400--- 9700 zuhant, ugy 1700 pontot, mindossze 20 nap alatt. Amikbol osszesen 4 nap volt zold, 16 piros. De ez mind nem szamit, lelkesnek es bizakodonak lenni ! Ha jol nezem, mindegyik optimista kollega alighanem bukoban ul, szoval eros meg a remeny hangja. . Ez mind arra utal, nagyon messze van az eses vege. Majd, amikor az arany megfordult, es 4/16 lesz az opti/pesszi beirasok aranya, majd akkor kell nezni hol lehet a lejtmenet vege. Most az elejen van.
Már sajnos benne vagyok rendesen, de gondolkozom egy all-in-en, viszont nem nagyon esett 9000 környékére gondoltam a pánikot. Csak bátran az elemzésekkel!
Nem tudom ez mennyire releváns, de a Frankfurti tőzsdén ma is volt OTP forgalom. 3,59%-ot esett EUR-ban és 24,16-on zárt. Ezt felszorozva a jelenlegi HUF árfolyammal 9,585 Ft adódik. Kb. ez lett volna a mai esés, ha nyitva van a magyar tőzsde. A holnapi várakozást innen lehet mérni. Nagy pánikra azért nincs ok.
Szerény véleményem szerint 8000 alá csak akkor fogunk bemenni, ha nem kapnánk meg az EU-s pénzeket. Lehet, hogy ebben a lekörben lesz alkalmunk utoljára ilyen olcsón vásárolni…, tervezek higítani 9K alatt. Azt se felejtsük el, hogy lehet a FED úgy megijedt a kamatemelések miatti bankcsôdöktôl, hogy leállnak a kamatemelésekkel, ami viszont pozitív lenne a piacok számára.
Dollárba számolva az OTP értéke ma 5%-ot esett, vajon az amerikai befektetők mit csinálnak holnap, ha a bét is nyitva lesz és az usdhuf reláció mellett a részvény is rossz irányba indul?
Megnéztem a számokat, a jelen állás szerint (OTP 9900-es záróval): OTP:-17% Raiffeisen: -23% Erste:-21% Commerz:-26% Deutsche: -27% a tetőről, ennek az esésnek 6-9% ma következett be, OTP nem esett, mert zárva voltunk, szerintem ezek alapján van tér az OTP-ben, lefelé, holnap.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!