Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
1)OTP a haborut es az orosz+Ukran leanybank praktikusan elveszteset már bearazta. De nem arazta be se a haboru megnyereset se az elveszteset. . 2)OTP arfolyama az EU penzek nem kifizeteset MO-nak még nem arazta be. A megerkezeset sem. . 3)A leminosites nem egyszeri, hanem hosszutavu, erdeklodes csokkento hatasu lesz, es szerintem abbol nem sokat arazott be eddig. . Egyelore oriasi a bizonytalansag. A fentiek kozul egy tenyezo is eleg, egy nagy eset indukalni. Vagy rallyt inditani. Szerintem, legjobb megovni a penzt a kovetkezo jobb es biztosabb alkalomra.
Én meg azt mondom , olvasson el minél több hozzászólást, egy idő után kialakítja ki az akit át kell görgetni. És ki az akinek szavait vissza lehet/kell ellenőrizni más forrásból. És utána menni fejjel a falnak/tőzsdének. :-)
A hazai részvényeknél is jöhet 20 százalékos felértékelődés idénA hazai részvénypiacon elsősorban az OTP és a Richter papírjaiban látnak fantáziát az SPB szakértői. Előbbi árfolyamának 8 ezer forint körüli mélypontja egyértelműen megmutatta, hol van az a támasz, ahol a befektetői érdeklődés már határozottan megállítja a további esést. Mind technikai, mind fundamentális oldalról jó kilátásokat mutat a hazai bankpapír, amelynél idén a 13-15 ezer forintos szint elérése is reális lehet. Ugyancsak érdemes fokozott figyelmet fordítani a Richter részvényeire, amelyek árfolyamára kedvező hatással lehet többek között, hogy az Amerikai Gyógyszer- és Élelmiszerügyi Hatóság (FDA) nemrég hagyta jóvá a VRAYLAR antidepresszáns készítményt, ami nyilvánvalóan jótékonyan fog hatni a társaság nyereségtermelő képességére. Az SPB megítélése szerint körülbelül 20 százalékos árfolyam-növekedés várható a gyógyszercég papírjai esetében is. AKÁR. Garancia nincs semmire. Köszönöm hogy beírhattam.
Szerintem ha a tőzsdén mások véleménye, tanácsa, módszere vagy ötletei alapján kereskedsz, tuti bukó a vége. Vagy vannak saját elképzeléseid és szabályaid a kereskedésre, vagy ne kereskedj.
Sziasztok, Nagyon erősen szemezek a dkj-val újra. Kérdés, tegyük fel hogy minden rosszul sül el, esünk tovább, leminősítik bóvliba az országot, a Q4 se lesz esetleg szép, és a különadókat se biztos hogy kivezetik. Ezzel a pszichológiával időben mi a gyorsabb. A: most akkora a korrekció hogy 10.200-nél beszállhatunk akár jövő héten. B: Ott se áll meg 9.800 2 hét múlva. C: Még ez is kevés a bóvli minősítés beárazása miatt? D: 11.200 fel. Le korrekció és kb 2 héten belül be lehet szállni. :) Nem vagyok szakértő, de ha bárki értelmes választ tud adni megköszönöm. Az idő a kérdés, azért mert a 10%-os bukót realizálnám fél év alatt dkj-n dupla akkora összeggel.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!