Ez az én hibám... #D Szorri! Nna! Én 21 700 - 600 -500 tartományba "várom" mint heti alj. Ott ha tudok ráveszek picit. (sztem 21 500 alá nem megy tán már az idén) -érdekes ma épp nem arra indult.. :D Utána óvatos 22 000 felé közelítést "várok" a héten. Forgalom... hmmmm..
21850 még egy erős támaszvonal, azt kellene meglátni, hogy mi történik vele, meg tudja tartani és emelkedni belőle, vagy alázár stabilan és akkor jöhet a 21,5k, ami óráson a 200-aas mozgó lesz addigra kb
Első körben esést 21500 környékére, aztán meglátjuk, lehet közben már vége is lesz az évnek 8 kereskedési nap van a maival együtt, 20, 23, 30-31 alighanem durván alacsony forgalommal fog menni
És a veszteséges tréd esetén mit csinálnak? Elvileg adót csak az osztalékból vonnak azonnal. A trédek-ből származó nyereségeket illetve veszteségeket éves szinten kell összesítenie és az így kapott eredmény után kell adózni illetve a veszteséget át lehet vinni a következő évre, évekre. Azt honnan tudja a broki cég hogyan alakulnak a következő trédjeid?
OTP részvényesek ide!