Ez nem olyan várakozás mint egy impulzív szakasz csúcsának az eltalálása vagy az azt követő visszajövetel. Azokat lehet FIBO-zni csatornázni. Ez csak annyi, hogy trendszerűen nem emelkedni, hanem lefelé kellene csurogni. Ha aug elején nem lett volna a szakadás, akkor célárként azt adtam volna meg, De így lehet, hogy aug elején már megcsinálta az alját és fentebb fog fordulni. Kutya vacsora.
Látványos a kontraszt. Zöldbéla sikeres, higgadt, érzelemmentes, adatokra épülő kereskedési rendszere és a szélsőséges érzelmekkel fűtött, tényeket nélkülöző, a propagandát visszamondó vélemény között. A propaganda hat, a tények mellékesek. Galambbal nem sakkozok, a gyűlölettel nem vitatkozom, felesleges, mert a tények úgysem jutnak el az irányításai központba (agyba) és nem kerülnek feldolgozásra (megértésre), a düh, az utálat jól elzárja az értelmet, kisöpri a tényeket, melyek az érzelmek ellen szólnak. A tőzsdén is, az életben is a Zöldbéla stratégia hoz sikert, a többiek bukásra vannak ítélve. Az OTP grafikonját is így kell szemlélni és meg fog érkezni a siker, nem focidrukkerként várni a gólt vagyis a végtelen emelkedést az égig. Jó lecke ez a tőzsdézéshez!
Sajnos ezzel egyetertek. Svedorszag azota hogy mentek a migrancsok lezullott. Nem azzal van baj hogy befogadjuk a menekulteket…. Hanem azzal hogy mindenkit sot meg hivjak is oket , de ha az ajtajuk ele viszik ezeket az mar nem jo…. Azert gondolkodjon mar az eu….
Kik hoztak meg azokat a szabalyokat? Az eu korrupt idiota vezetoi. Errol nem csinaltak demokratikus szavazast, csak eldontottek maguk kozott, es persze nem az eu vezetok lakhelyének kozelebe akarjak telepiteni a niggerciganyokat hanem a mi utcáinkba. Amugy minek ide menekultügyi eljaras? Nem furcsa senkinek hogy a muszlim vallásu "menekültek" miert akarnak mindenáron a kereszteny európaba jönni a muszlim orszagok helyett? Szau arabia a muszlim fellegvar, raadasul iszonyat gazdag orszag. Miert nem oda mennek? Mert a szaudiak megmondtak, hogy nem adnak egy filler segelyt sem a "menekülteknek", ha oda akarnak menni akkor meg kell dolgozniuk mindenert, es ott mai napig nagyon sulyosan búntetik a bunozest. Ezt miert nem tudjak megtenni az eu vezetok is? Az eu vezetoi segelyekkel penzelik ezeket a retkeket, a bunozesert meg kapnak max egy szóbeli ejnye-bejnyét, mert sulyosabb buntetest tilos adni a niggerciganyoknak nehogy elkezdjenek rasszistazni, mert az főben jaró bűn az idiota eu-ban. Utalom orbant es maffiajat mint a szart, de az eu vezetok sem jobbak, bomlasztjak europat.
Elismerésem Béla! Kerek 10%-al vagyok lemaradva mögötted az idei profit tekintetében. :-( Én is csak longolok és csak részvényt. Nekem a legjobban a hidegvéred tetszik. Anno amikor kezdtem rendesen meggyűlt a bajom a FOMO-val. Sokat ültem piros pozikban, hogy ne keletkezzen veszteségem. . Te mindig is ilyen nyugodt és higgadt voltál, vagy elsajátítottál valami technikát, amivel a FOMO-t kezeled?
Addig is, javaslom, hogy ha még nincs, hozzáférésed, akkor regisztrálj a TradingView oldalra, mert azon scriptelek én is! (Ingyenes, és 15 perces késleltetéssel szolgáltat adatokat.) https://www.tradingview.com
Az egy milliós tőke azért jó, mert elég sok papírt lehet belőle venni, és könnyű átszámolni 2, 3, 4, ...stb millióra. A scriptet a tesztelés miatt úgy állítottam be, hogy fix összeggel kereskedik (nem forgatja be a profitot) A scriptet nem árulom, mert: - nem független a tf-től és a papírtól, továbbá időnként hangolni kell, - nem vagyok képzett tőzsdei tanácsadó, - ha valami balul sülne el, akkor csak én viselem annak következményeit, - konkrét kereskedési tanácsot sem adhatok. Természetesen, ha valakinek segítségre van szüksége, akkor azt a tőlem telhető mértékben megadom bárkinek, és aki megkapja, eldöntheti, hogy mit tud/akar belőle hasznosítani.
Ti nem is tudjátok mi az az igazi volatilitás! Azt meg főleg nem, hogy ez miért lehet kedvező! Elárulom, nem a vedd meg és tartsd stratégia a legjobb. . Hmm sajnálom én nemértek a tőzsdéhez így csak kotnyeleskedek itt!
Köszönöm, alaposan átgondolt válasz! Én csak a kötéslistát láttam, ami szerint 18 másodpercen keresztül folyamatosan emelkedett az árfolyam, és kb 5000 db rv. cserélt gazdát 18300 felett. 18400-on mindössze 1638 db. https://imgur.com/Z90rz14.png Nekem sajnos utólag nem állt rendelkezésemre (amikor a képernyőn volt, akkor én nem voltam előtte) az ajánlati könyv, így nem tudtam megvizsgálni, hogy ténylegesen mi történhetett.
OTP részvényesek ide!