Ha 10400-at veszi akkor nincs gond, ha lefordul akkor vissza 10 alá. Korrekció mindig van, sőt a korrekciónak is van korrekciója így tanították nekem :) Kint jó a hangulat, holnap mennie kellene! Pénz kérdése az egész :)
Amcsik belelkesültek, holnap jó nap lesz legalábbis az első félórában, aztán meglátjuk.
Törölt felhasználó2023. 04. 27. 18:42
A következő napokban majd eldől, hogy volt -e köze a mai napi ralihoz. Lehet, hogy semmi köze hozzá. ÁLlampapirt is vehetnek, DKJ-t, az lehet, hogy jobban megéri, mint a bizonytalan rv. Izgalmas napok jönnek az biztos.
Az otp nem azert adod-veszed, hogy tulajdonosi hanyadod ervenyesitsd, hanem hogy penzt keress. Ami ezen a forumon latok, hogy sok beszorult szurkol a papirnak es barki mast mer irni, szetszedik. De nekem nem faj, ha megnezed a tobbseg altalaban mindig bukoban ul. Ilyen beiras, ma is, hogy nincs mar elado, mert nagyon olcso es senkinek nem eri meg eladni. A tozsde nem igy mukodik, ezer ember ugy kell fel, hogy el kell adnia, kulonbozo okok miatt, barmi lehet. Az emberek masik fele, meg ugy kell fel, hogy O most venni fog, szinten kulonbozo okok miatt. Akibol tobb van az az irany, de ilyet mondani, hogy mar nem eri meg eladni? Nagyon sokan ugy spekiznek, hogy lesz sokkal lejjebb is . Szoval ennyi a tozsde es ez a jo benne , hogy sokan , sokfelet gondolunk es egy kis cukkolas bele fer, de olyan, hogy mar nem eri meg eladni, az vicc. Nekem megeri eladni, neked nem , ennyi
Nem azzal van a baj, h emelkedett, számítottam rá, h feljebb fog menni, ami meglepett az az emelkedés mértéke volt. 9800 körüli értékekre számítottam reggel. Annyiból nem baj, h így a korábbi 10k körülim átment pluszba 🙂
a gond akkor van amikor az illető nem tudja magában lezongorázni, hogy fordulhat az irány...vagy már fordult is de még nyugtatgatja magát: holnap ugyis esni fog.. vagy forditva... nem szabad csak egyirányba gondolkodni..
Már írtam ma, hogy semmi bajom a shorttal én is csinálom, de egy OTP részvényes fórumtól miért várjátok azt, hogy akik valóban tulajdonosok az esésnek szurkoljanak?? Persze kell , hogy essen is, de ha minden nap esne 300 ft-ot meddig tudnánk shortolni?? Még a világ egyelőre a fejlődés irányába tart, ha megfordul könnyen lehet "középkor" ismét :)) A pénzről szól az egész!! Ha long, ha short csak a profit az érdekes, nemde????
egyébként ha megnézzük az elmult hetet--nagyon pesszimista volt az egész fórum...---erre mi történt?...láttuk..s nem biztos hogy egy napos véletlen "kisiklás" ...a mai emelkedésünk..
Téged miért zavarnak ennyire azok, akik máshogy látnak vmit, mint te? Mindenkinek ugyan annyi joga van itt lenni a fórumon, nem csak azoknak, akik véleménye megegyezik a tiéddel. Szerintem pont az a fórum lényege, h a tagok ütköztessék meglátásaikat, nézeteiket megvitassák.
OTP részvényesek ide!