jól sikerült a short..jó tempóban 970 körülről 620as átlag visszavét.. még egy húzás jó lett volna de a berakott eladásom nem teljesült..reméltem majd záróban.. de végül is jó ez holnap kiderül..
igen, ez egy szakportál.. sokaknak miden politika.. azért ha egy átfogóbb szempontból nézzük az OTP is benne van a flowban.. ha betámadnak akkor azért ki kell osztani egy-két stockost. Ma voltam 4 OTP-ben.. egyik éppen zárt..de a többiben nem működött a pénztár.. érdekes. A háború kitörésekor volt olyan automaták nem adtak pénzt.."műszaki okok" ja és a széfbe se lehetett bejutni. Valami van a háttérben érzi a bajszom.. Két dolog jár agyamban.. Richter Mol OTP nagyon esik... remélem csak valamelyik usa majom táraz ki.. de miért nem a nemzetközi tőzsdéken?... mi van ha ezeket a cégeket szankcionálják?
Tisztelettel megkérdezem segít bárkinek is az OTP 20-as könyv amit bedobálok ide a fórumra? Ha már rászoktam hogy bedobálom, kíváncsi vagyok van -e értelme egyáltalán vagy csak magamat szórakoztatom vele.
értem én azt is, de az is csak 17:05 től, azt meg minden nap mindig valaki bedobja kérés nélkül is, mint valami kötelező szeánsz. Már én is rászoktam hogy dobálom a 20-as könyvet mint ha kötelező lenne.
OTP részvényesek ide!