Orbáncék megkapták a selyemzsinórt. Bele lehet pisilni pincérként a konyhában a puncsos tálba a vezetők partiján, csak aztán fáj az ébredés, amikor szólnak, hogy felvett a biztonsági kamera.
Ami orbannak a lenyeg, az hogy nyerje a valasztasokat, ami sikerul neki. Az otp nak is meg tobb ado lesz a nyakaba teve, a populizmust meg kell valakivel fizettetni. Ez a Nudli, meg Azt mondja , amit a vezere, ma mar az amcsik lesznek a baratai.
Ko lenne OV topik tag lenne es mindennap ideroffenteni, hogy merre fog menni az arfolyam. Mar milliárdosok lennenk, mert csak ellenkezőleg kellene kereskedni:) A Karpatok geniusza nagy stratéga, az elmult evekben semmit nem talalt el:) meg a haverokkal azt a nyamvadt Paks IIt sem tudta felepiteni ez a csodateremtmeny. Komolyan mondom nincs olyan ember aki ha veletlenszeruen dönt varmiven ilyen sikerrataval nem talalja el a helyes iranyt. Meg Nudli is eredmenyesebb szerintem:)
Nudli Most mi az irány? Hogy erzed magad.? "Nekünk az amerikaiakkal jó viszonyunk van..Az Egyesült Államok a barátunk, szövetségesünk. Közös katonai védelmi szövetség tagjai vagyunk. Van filozófiai hasonlóság is velük, az alapvető hitek egyeznek. Az amerikai cégek jelentős mértékben hozzájárulnak a magyar kivitelhez is - mondta Orbán Viktor. Mi a ruszkikat hazaküldtük 1989-ben, személyesen is emlékszem rá. Oroszországgal szemben is figyelnünk kell a biztonságunkra."
Legyen igazad! Én most nehezen tudom elképzelni azt, hogy a bolli alsó érintése nélkül forduljon. Persze ettől lehet még holnap egy korrekció. Rés is maradt még 9550-9510 között a bolli 9424 van. Az sem elhanyagolható, hogy a pingusok hogy látják a dolgot!
OTP részvényesek ide!