Nagyon jó meglátás..Felesleges itt bármelyik párt idiota propagandaszövegét hajtogatni..Az árfolyam változását kell lekereskedni....többi feles baromság...
Kétségkívül a kormányzásnak, külföldi kapcsolatoknak, adózásnak hatása van az OTP árfolyamára. De ha csak így lenne, akkor a 19.000 ezres árfolyam is OV-nek volt köszönhető, de 2010-től 2021 őszéig mégsem olvastam itt folyamatosan azt, hogy hálásak lehetünk vezérünknek, mert milyen jól lehet gazdagodni az OTP részvénnyel. Továbbá le lehet írni, egyszer-kétszer-háromszor. De a folyamatos nyafogásnak, ismételgetésnek, orbáncozásnak, ocsmány vigyorozásnak van helye egy erre nyílt topicban. Sőt több is van.
Alkalmatlan egy ország irányítására, aki ezt nem látja és rájuk szavaz, az vagy hülye vagy az érdekében áll...a maradék aki értelmes és nincs haszna ezeknek a tolvajoknak az ámokfutásából az meg cumizik...egyszerűen rossz helyre születtünk, másik országban vígan élhetnénk egy boldog középosztályban...persze lehetne rosszabb is...de ez nem vigasztal amikor pár ember miatt szar és nem azért mert Afrikában vagyok
Igazad van ugyan, de nem véletlenül kerül elő állandóan ez a drága jó osztályfőnökünk. Sajnos semmi sem független tőle, sőt, lassan nagyobb befolyása van az árfolyamra, mint minden más tényezőnek. Látod, Farkasfű is az S&P grafikonját teszi fel, azt szokták a leginkább otikához hasonlítani. Csakhogy ha most megnézed a 4.200 körüli várható értéket, ehhez otikának valahol 14k körül, vagy afelett kéne lennie. Na a különbség a Viktor. Mindenki számolja ki, mennyibe kerül nekünk ez a drága ember. Nekem 12 milliómba van.
Farkasfu beírása előtt néztem be a topicba, majd meg kellett néznem, hogy nem tévesztettem-e el és biztosan az "OTP részvényesek ide!" topicban vagyok és nem az "ORBÁN TAKARODJ !!!" topicban.
Sp már elkezdte bontani a falat, viszont nemsokára túlvett lehet...! A terv szerint 04.19-20-n van a találkozó a kék pingivel, hát nem tom ...:)) Jaa és akkor még nincs is meg a csatitető!! https://ibb.co/KygP092 https://ibb.co/Ph5N2nx
OTP részvényesek ide!