Beveszik es be is fogjak. Mindenki tudja, aki koveti a piacot, hogy az orszagot adjak mar regota, nem alazzak, csak ugy adogatjak, ido van , semmi nem fog valtozni a forint erosodik, a kamat 18, mi baj lehet. Fizet a nep
Ez bizonyára így van. Szerencsére még nem buktam bele a gondolkodásba. Talán éppen azért, mert ez nem nagy kapitalizációjú piac és pont úgy csinál, ahogy valakik kigondolják előre. Ez néha a hírekből is kiderül. Például ha egy amerikai nagybefektető váratlanul öt százalék fölé kerül. Ha jól figyeljük a számokat, többet is látni. Kivéve, ha nagy kapitalizációjú piacok sajátosságai alapján elemzünk, mert az valahogy nem akar működni rendesen. Értem persze, hogy ez keveseket érdekel.
Az OTI még csak istenes, de nézzétek meg mit csinálnak a Ricsivel már -2%-ban van. Egyértelmű ez ország specifikus, a sok süketelés amivel a népet hülyítik, de ezt külhonban már nem veszik be...
Szerintem ugyanaz meg, mint tegnap. Nagyobbak megvesznek mindent, amit a kicsik még hajlandóak eladni, de már alig maradt valami. A következő hír dönthet, merre tovább. Jó hírre megjön (némi segítséggel) a kicsik vásárlási kedve, lehet nekik majd magasabb áron apránként eladni. Rossz hír után beijednek és eldják, ami van nekik, nagyok meg olcsón megveszik. Szerintem most jó hír következik, rossz volt elég mostanában. Ha más nem, akkor majd az osztalék.
OTP.s társaktól kérdezném. Amit kaptunk az adóelszámoláshoz cuccot,ott benne van a veszteség-nyereség számokban a költségünk is? Nekem nem hozza külön a költségeket. Olyan hülye vagyok ehhez, idáig a könyvelőm csinált mindent. Továbbá a tavalyi veszteséget amit be is vallottam,melyik k..va sorba írom be?
OTP részvényesek ide!