En nem hazudoztalak le. Igy latszik, ha ervekkel kell vitazni akkor elmulik a forradalmi hangulat. Hat , Igen ez nem az M1 vagy a hirtv. Itt vannak, akik nem igy latjak a dolgokat, mint te.
1. azt jegyeztem meg, hogy naponta sokszor és folyamatosan ugyanazt írtad.. 2. Az előbb leírtam a véleményem és Te konkrétan le is hazugoztál érte.. Na befejeztem..
Te kezdtek pont Ezzel, hogy en miert irom le a velemenyemet, most meg te vagy ezen megsertodve? Ird le a velemenyedet, sot erdekel. Ez nem a karmellita, Itt meg barki megszolalhat, remelem
Bocsánat- nem tudtam, hogy csak a te véleményed lehet ideírni az OTP topikban. Elnézést kérek és a továbbiakban tiszteletben tartom. (vagy ha írok akkor mindig szidom előtte a kormányt- Orbánt és a hüle szavazóit) Az úgy OK?
Nem csípi a szemem. Mint írtam a kormány is sok rossz döntéssel járult a jelenlegi helyzethez a véleményem szerint is- de nem írom le egy fórumra naponta tízszer mert ráadásul okosabb ötletem sincs, hogy mit tehetne a kormány. Az mellett, hogy nem vagyok egy fidesz fan- az is igaz , hogy a világnézetemben sok olyan van amit a fidesz kommunikál ( és nem amit tesz mert azzal jócskán vannak problémáim) Amúgy meg nem vagyok ideges mert a mínuszokból látom - ha nem utálom 1000% -osan a kormányt és a szavazóit akkor sok mínusz jár nekem :))
En zavarom ot. Sajnos ettol a tabortol mindig megkapom , mint olvastad. Szemet elvandorlo miert beszel haza, mi koze van hozza. Nem baj, megszoktam. Belejuk van kodolva, aki nincs veluk, az ellenuk van.
Sziasztok! A véleményem az hogy minden probléma a kormány intézkedése,i illetve korrupciója miatt van. Aki ezt nem látja, az nem akarja látni. Én tiszteletben tartom marinéni véleményét csak ne ezt nyomja egy otp topicban. Van erre fórum....
Lehet, h te konkrétan nem írtad, de mások - köztük pl. Paja is - igen és vmiért ez neked nagyon csípi a szemed, h rávilágítanak. Vagy lehet, h konkrétan csak Paja maga az, aki ennyire zavar, nem az amit ír/mond.
SOHA nem írtam olyant, hogy nem járultak hozzá a kormány gazdaságpolitikai hibái. IGEN azok IS hozzájárultak, de mit írtam az én VÉLEMÉNYEM az, hogy ennél ez összetettebb és egyéb okai is vannak a szar árfolyamnak.Kérlek fogadd már el, hogy nekem nem minden fekete és fehér ebben!!
Amiket irsz , az a mindenkori magyar kormany hibaja. A masik fele meg atszovodo fideszes propaganda. Tehat beismered, hogy az orban kormany sorozatos gazadasagpolitikai baklovesei vezettek az otp alulertekelesehez?
Próbáltam egyszerűen leírni- én hibám, hogy nem ment át... A külföldi befektetők aránya jelentősen csökkent. Ennek több oka lehet- pl a hitelminősítők befolyásoltsága- az EU vezetése és a kormány (többség) közti feszültség-véleménykülönbségből adódó bizonytalanság. A nemzetközi sajtó által gerjesztett feszültség Az állampapírok magasabb hozama ( itt és - a külföldi befektetőknél is csökkent a részvénypiaci kitettség) A magyarországi infláció és annak csökkentése körüli bizonytalanság. A kormány újabb és újabb döntései és ezek is bizonytalanság növelők. A magyarországi energiaellátási bizonytalanság. Biztosan van még jópár oka a jelenlegi részvényárfolyamnak- és hogy az ukrán háború után mi nem lopakodunk olyan ütemben vissza mint több ország részvényei.
OTP részvényesek ide!