Eljuthat ez 10.500-ig vajon mielőtt valami neve sincs bank csődöt jelent és a fél világ összesz@rja magát? Lesz@rom jeligére be vagyok ragadva, de csak pár darabbal, szóval ha ezer pontot megy is csak apró, de nem szórtam ki nyerőben 10400-ért legutóbb, nem tudom mire várok. Lehet, hogy csodára. Kiszórjam most pár ezer bukóval, vagy ne szórjam. Az a baj, hogy nekem ez most valahogy 9,8-ért se kéne. Ha meg hígítani nem fogom, nem is tudom mire várok. Csodára.
-Private Banking friss:-Az OTP részvényeit a 9375 alatti zónában találták meg a vevők, így onnan korrekciókra lehet számítani. A csökkenő trend változása viszont így is későbbre várható. Egy magasabb mélypont hozhat változást a trendben.OTP napi: A 9375 alatti szinteken megjelent vevők miatt jelentős visszapattanást láthattunk, de az erő a csökkenő trendnél elhalt. Az ideális trend még lefele mutatja, de ha az esésben csökken a forgalom, akkor az inkább jó jelnek tekinthető és hamarosan törhet a csökkenő trend. A 9375 alatti zónában lehet vételeket keresni rövid távra. Ellenállások: 10 625, 11 250; 11 875; 12 500; 13 750. Támaszok: 9375; 8750; 8125; 7500
nem egy csoda. Bankválság volt a világban. Külföldön nem vételre ajánlott az OTP. A befektetők tartják. Új befektető pedig nem vásárol "bizonytalan" országban kicsi bankba. A magyar pénzeket kiszippantották az állampapírok. 9500-10.500 közötti rangék lehetnek. Haaa ha nincs sztori...esetleg valami félelmetesen nagy bejelentés. Ha jön valami befektető az biztosan 10k-ig (vagy erre átlagolva) veszi..tehát előtte leviszik. 8-9k között lenne rá igény.. meglátjuk OTP alapból egy jó cucc...de most alszik.. ha béke van és mehetnek ukrán orosz leányok is akkor jön a kánaán.
De, sajnos sokan szeretnék eladni, sokan vannak szintenként beragadva akik unják a banánt már nagyon. Wabival tévedtem, MOL-ban van forgalom. Kívnácsi vagyok, ma lesz-e SRV?
OTP részvényesek ide!