Túl gyors volt az 500 -550 pont emelkedés, azt végképp nem értem. Ezért is mertem beleadni ismét. Viszont sokáig tartózkodott előtte 11600 környékén,majdnem bele is vettem,aztán elbizonytalanodtam,pedig legtöbbször az első megérzés a jó.
A háború első sokkja elmúlt. A szankciók már nem valószinű, hogy jelentősen súlyosbodni fognak. A jegybankok nem veszik túl komolyan az infláció elleni harcot, valszeg a recessziótól félnek. Ha a front nem mozog sokat az oti még jól is kijöhet a háborúból. Oroszoknak menekülő bank lesz. Ukránokat meg helyreépiti az EU.
Ki a ..szom veszi ekkorában nem lehet tudni? Nem marikaneni az fix :D Költői kérdés, aki egy fél mondatot nem tud helyesen leírni honnan van erre pénze? :D
Ez nem meglepetés,tudjuk bennfentes vevők vannak.Érdekükben áll,hogyjól nézzen ki a grafikon. Sok alapkezelő keresi a vételi lehetőséget, így lesz nekik duplaalj,forgalom, rés, meg minden.
valszeg így is lesz. De amugy erős az otp, latszik hogy sokan spajzolnak be belőle, engem mondjuk elrettentett hogy minden ismerősöm Otp-t vett az elmúlt napokban/héten, kb sztem mindenki tele van vele. Nalam is van még vmennyi, de az eredeti pakk 15%-a.
OTP részvényesek ide!