A DAX is megy vissza. A Covid elején is várta mindenki az első alj után a következő mélyebb aljat. És mi lett? Brutál ath. Ez már nem megy 11 ezer alá ebben a háborús időszakban.
Én egyre inkább azt gyanítom, h ma short beültetés zajlik, holnapot megspékelve egy felhúzással hosszú hétvége előtt, csakhogy kontra legyen. Csányi 12K-nál is vette. Pozi nélkül, tegnapi 12K vételt kiszórtam 12.600-on elégedett vagyok, élvezem a napsütést.
Az a baj, hogy az ukránok nagyon felbátorodtak, nem veszik észre, hogy ők a nyugatnak csak a statisztái lettek, hogy megszívassák az oroszokat, ki fog ürülni az ország, az elmenekültek nagy többsége nem fog visszamenni, nyugat tárt karokkal várja őket. Sokáig fogják így egymást lőni.
Ez küldetés is neki, hogy ne nagyon hagyja bezuhanni. Egyébként előnyös neki, ha nem esik be ill. gyorsabban visszajön az árfolyam, hamarabb adhatja később a feleslegben lévő részvényét. osszabbtávon nem számít neki az a pár száz millió, amit esetleg így veszít. Marad neki így is 300 milliárd.
OTP részvényesek ide!