Sok hasonlóságot látok a rendszerek között.. Például aki az átlagtól eltérő véleménnyel rendelkezik( ne adj isten más bizniszét rontja) az régen is meg most is megkapta a pártfogoltját/PÁRTfogoltjait.. De csak röhögök rajtuk..
Kérem a munkahelyet komolyan kell venni.. azért fizetnek hogy megcsinálja a munkát.. Bezzeg a szabadúszóknak de jó.. azt ír amit akar ..:-))) Mindig van más pénzkereseti lehetőség el ne felejtsétek..:-)))
Olvasgattam en is, Belank most 4IG grafikonokat rajzolgat, nagy kope:) Szerintem az OTP most elkezdi a realitast arazni talan, nalunk kamatvagas, szovjeteknel szinten...nem tudom az NHP reload mekkora allomanyt fog generalni, nem pedig refinanszirozott hiteleket.A lakossagi fogyasztas szerintem masszivan visszaeshetett, az uzsora sem porog...nagyon kivancsi vagyok a Q2 jelentesere!
Pihenésképpen végigpörgettem az utolsó 100 hozzászólást, ha már felhívtátok a figyelmet rá. Hát, nem semmi, tényleg. Ez a tippverseny nagyon "haláli". :D Még szerencse, hogy pomperj és maci viszi a szakmaiságot.
Van erről egy sokkal komolyabb dokumentum, mint bármilyen cikk. Úgy hívják, hogy T/10710. számú törvényjavaslat Magyarország 2021. évi központi költségvetéséről...
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..