OTP: Országos Takarék Pénztár.
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.
Nem, nem, az a MOL osztalék a vulkán szájánál van. Bejön a szelvényvágás és egy rossz hír az olajról, aztán bottal üthetjük a 3000 ezret évekre, marad a 2000 eleje. A beragadásveszély szerintem nagyon magas. De pont ezért lamentálok az osztalék utáni beszállón, persze akkor sem biztos egyáltalán, hogy rögtön ralliba kezdene. Egy 150-200-as emelkedőt talán gyorsan lehetne szerezni, de mondjuk az utóbbi időben annyira hektikusan emelkedett, hogy simán zuhanhat tovább mondjuk a szelvényvágás másnapján 2600-ről 2500 elejére.
Ezek pict régi beidegződések, a MOL szinte egyeduralkodó lett Magyarországon és terjeszkedik Közép-Európában, az orosz olajat pedig egyelőre kapja az orosz-magyar rokonszenv miatt. A 2022-es MOL szerintem semmilyen korábbi MOL-hoz nem hasonlít, de az óvatosság helytálló.
MOL osztivágás? Az nem még egy hónap? Egyébként igen, meg volt a mgmt rally, megkapják a pénz, Mol meg mehet vissza a mutyi kategóriába. Ne érts félre, nekem is van és sztem swing longra itt jó is, de azért nem MOL-ban fogok megöregedni...
Szerintetek érdemesebb lehet MOL-t venni szelvényvágás után dacára annak, hogy akkor már nincs osztalék? Ha most 2700 eleje, akkor a 2660-at támadni oké, de 2500 alatti árfolyam lenne szükséges ahhoz, hogy egy beszállóra jó legyen osztalék nélkül. Hozzátéve, hogy még mindig bizonytalan, hogy az olajjal és a gázzal mi lesz az idén. At tudnék nyergelni a MOL-ba a MOL szelvényvágás után, de az OTP háborús felkört nem hagynám ki szívesen.
Capi77 nevében nem tudok nyilatkozni,nekem egy pár százalékos emelkedés is,2800 tesztelése is elégséges már,ha úgy látom,hogy az eredetileg 2850 -2880 sávba nem tudna esetleg vissza térni.A 2900 környékén betöltött rés,egy ideig ellenállás lehet.
nem vagyok barátsággal a mol-lal én sem! Covid alatt tettem bele elég nagy összeget, és 2 x is megszivatott "mol mutyi" politkiai játéktér, alapitványi dolgok stb. Most is csak reményeim szerint villámbarátságba kerülünk egymással, nem érdekel az osztalék kérdése sem! Az Otp-t is eladtam volna ha sajna nem hibázom, ezért maradtak meg részvéyeim. Nem igazán vagyok osztalékpárti kereskedés híve.
Én hosszabb idő után,ismét napon túli pozit vállaltam a mol-ban.Igaz,nem gondoltam volna,hogy megkapom záróban,de ilyen nagy lekötésnél ,megtörtént.Többet veszített értékéből,mint az Otika.
Egyebkent ha amik nem szakadnak tegnap nem veszek OTP t osztalekra de mivel szepen lehuztak OTP-t igy vettem vegul mert szamitok korrekciora es kb ugyan ott tervezem vissza adni
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.