Az éjszaka több robbanást is jelentettek az oroszok által megszállt Krím-félszigetről, többek között a Szimferopol közeli és a Szaki-i légibázis is érintett lehet.
Úgy látom most kapott nagyobb figyelmet, hogy a putyinista Steven Seagal az oroszok által megszállt Mariupolban (sok helyen tévesen Kurszkot írnak) tűnt fel nemrégiben és felmondta ott helyben az orosz propagandát, miközben pont hogy az oroszok által szétlőtt város romjai között sétált.
K.vára nem akarna itt senki semmibe bevonni senkit, meg világháborút indítani, ha a kib.ott muszkáid otthon maradtak volna, vagy hazatakarodnának. Teszed itt a hülyét, mintha nem lenne tiszta, hogy ki kezdte és kinn áll a befejezése. (a gyors és normális befejezése, nem az, amit ti annak hívtok..) Mikor tíz db 100 kilós cigány szorongatja a nyakadat, te se fogsz válogatni az eszközökben, hogy kijuss a bajból, az se fog érdekelni, ha másik 10 magyar család esik a 10 cigánynak, csak te maradj életben.. Ez egyszerű hasonlat volt, ha esetleg nem értenéd miért kér a gyengébb a 10-20x - os túlerővel szemben valami hatásos segítséget. Sosem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire debil, aki az áldozatot hibáztatja (sanszos ez is) vagy csak egy gerinctelen tróger!? Politikai alapon ítélkeztek, tevékenykedtek (mintha hasznotok lenne belőle, de sajnos a legtöbb hülye még haszon nélkül is tolja a szar propagandista, demokrácia romboló autoriter szekeret) közben csak sima empátia alapon segít sok ember és sok nemzet a gyengébbnek (bár ez még/ már kérdéses, hogy ki lesz itt a gyengébb..).
Annyira pitiáner és szánalmas az a tipus, aki váltig állitja, hogy őt nem érdeklő a Fidesz, de hogy hogy nem a propaganda összes hülyeségét felmondja A-Z-ig.
Rossz helyen kopogtatsz az őrültségeiddel. Itt nem az Origo nevezetű szennylap meg az M1 a hírforrás. Nem hurcolnak el 14 éves lányokat a frontra harcolni, mint ahogy egy célt tévesztett S-300-as légvédelmi rakéta se Lengyelország szándékos bombázására irányult, hanem aznapi orosz rakétatámadás elhárítására.
Vagy, hogy magasabb rangú katona ismerősömet idézzem, kb egy évvel ezelőttről (mikor kérdeztem, h mik a benfentes hírek, hozzáállás mondjuk a NATO részéről, vagy a magyar katonai vezetés részéről? Akkor mondta ő így:,, Itt senki nem akar háborúzni, csak az oroszok! " Ti meg csak nyaljátok be a propagandát, meg a sok f.ságot! :)
Na, ez tuti valami kamu! Ennyire nincs ott képben kóreai katona.. Kb sztem azt se tudják hol vannak és miért lőnek rájuk. Azt meg ki se merné ejteni egyik se a száján, hogy elveszti a putyin a háborút! Lehet, hogy még azt se közölték velük, hogy Oroszországért harcolnak. Főleg nem, hogy Putyinért.
Kinn van egy videó egy É-koreai sebesültről. Ezt mondja el (természetesen lehet fake, ha Ukrajna kerített egy észak koreai akcentust tökéletesen beszélő embert aki eljátszotta): "Az orosz hadsereg hazudott nekünk, azt mondták, hogy amíg a védett létesítményekben maradunk, nem fognak rajtunk rajtaütni, és soha nem küldenek minket a frontra. A kurszki csata során azonban arra kényszerítettek minket, hogy részt vegyünk egy vakmerő támadásban. Azok az orosz rohadékok semmilyen felderítést nem végeztek a támadás előtt, és még fegyvereket sem adtak nekünk, hogy megvédjük magunkat. Most Ukrajna próbálkozik egy támadással, igaz? Az egységünkben 40 ember volt, de minden bajtársam, beleértve a barátaimat, Hyeok-cheolt és Gyeong-hwant is, meghalt. A bajtársaim fejét levágták a repeszek, én pedig úgy éltem túl, hogy a testük alá bújtam. Putyin olyan erős, hogy a bajtársainkat csalinak használták. Kurszk valóban a világ gonoszsága. Az ukrán katonák a legmodernebb fegyverekkel és erős morállal érkeztek. Az orosz hadsereg túl sok fegyvert vesztett, és most olyan katonákat vet be a támadásban, mint mi. Saját szememmel láttam az orosz katonák hegyekként felhalmozódó holttesteit és a lerombolt védelmi állásokat. Putyin el fogja veszíteni ezt a háborút."
hogy dr. Bubót idézzük: "Kérem a következőt! Moderáció: Felfüggesztés a "Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik" topikban - 2023-10-02 17:29-ig (1 nap, 0 óra, 0 perc) A moderálás a "Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik" topik #10780 sorszámú hozzászólása alapján történt. A moderátor indoklása: A következő a kitiltás lesz
Egyértelmű, hogy teljes Ukrajnát meg akarják szállni bármi áron, utána pedig jöhet a megtorlás, az ukrán nyelv betiltása, amire már ugye azért a cári időkben is volt példa.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik