Sajnos nem vitás, hogy az ukránoknak is hatalmas veszteségeik vannak, nem csak ember, nem csak eszköz, hanem a civil lakosság és épületek körében.
De ez szerintem fanatizálja a katonákat még jobban. Szerintem az már nem kérdés, hogy nem törnek meg.
Ahhoz az kellett volna, hogy bármit csinálnak semmi értelme ne legyen, mert mindent és mindenkit lelőnek, kilőnek.
De nem ez történt, felvették a kesztyűt és most már egy kipróbált hadsereg lett, akik egyre jobb fegyvereket kapnak. Egyre többen kapnak nyugati kiképzést.
Az oroszok érdemi támadó akciókat nem szerveznek. Beállnak védekezni...
Nem tudjuk mi lesz holnap, vagy a jövő héten, majd meglátjuk.
Minden esetre az oroszok a katonai célpontok helyett, a lakosságot lövik...
Ami tragikus, még jobban mélyíti a dolgokat, de harcászati szempontból már csak ártanak vele maguknak.
De ez szerintem fanatizálja a katonákat még jobban. Szerintem az már nem kérdés, hogy nem törnek meg.
Ahhoz az kellett volna, hogy bármit csinálnak semmi értelme ne legyen, mert mindent és mindenkit lelőnek, kilőnek.
De nem ez történt, felvették a kesztyűt és most már egy kipróbált hadsereg lett, akik egyre jobb fegyvereket kapnak. Egyre többen kapnak nyugati kiképzést.
Az oroszok érdemi támadó akciókat nem szerveznek. Beállnak védekezni...
Nem tudjuk mi lesz holnap, vagy a jövő héten, majd meglátjuk.
Minden esetre az oroszok a katonai célpontok helyett, a lakosságot lövik...
Ami tragikus, még jobban mélyíti a dolgokat, de harcászati szempontból már csak ártanak vele maguknak.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik