Nem bet kozlemenyben volt. Talan vg vagy fb hir volt kiegeszitve a kozzetetelt. Megprobalom elokeriteni. De egyebkent az ilyen szerzodesek mindig 1 ev hatarozott ami utana hosszabithato vagy felmondhato.
Ne haragudj, de a közleményben felmondásról volt szó. Határozott időtartamú szerződést nem kell felmondani, az megszűnik a határnap elérésével. Hacsak nem hosszabbítható volt a szerződés egy vagy több további évre. Ekkor viszont a szerződés még nem hosszabbításáról kellene szólnia a közleménynek. Persze az is lehet, hogy pontatlanul fogalmazták azt a közleményt...
Annyira jó, hogy jon egy kozlemeny es mindenki csodot vizional... A sok ingelligens "csak egy hirre nezek be" forumozonak uzenem, hogy egy egy 1 éves HATÁROZOTT IDEJŰ megbízás volt. 1 év lejárt, problem?
A 2019-es tájékoztatáson rágódtam, miután visszanéztem. Igen, most kiírták, hogy nettó, akkor nem. Mindegyis. Szerintem a lényeg, hogy le kellene már feküdni S. bának, aztán ömlene a pénz, mindenki tenne rá magasról, mit, meg hogyan írnak bele a kozleményekbe...
Stimm. Kb., nettó vagy bruttó feltüntetése nélkül, szerződés időtartama hiányzik. No, ez az, ami gáz, a többi hab a tortán. Kiváló tevékenységi kör, egyedül a BÉT-en. Nagy jövő állhat előtte, csak érezzük is...😀
Igen, jó lenne ha pontosabbak és tényfeltáróbbak lennének a közlemények. A slendriánságról csak annyit, hogy ez egy őrző-védő cég, nem irodalmár szakkör. A nem megfelelő és/vagy hiányzó központozás, meg az alaki hibák kevésbé zavarók, mint a tények felének elmaradása. Legalábbi számomra. :-)
Őrmester részvényesek ide