És? Én mondjuk Hiller győzelmét is eltudom fogadni egyéniben, mert kiáll és azt mondja én mszp-s vagyok szavazzatok rám. Felvállalja saját magát, elveit pártját. Marki nem vállalta fel a jobbikot akinek az országos pártigazgatója vitte neki a kampányt (ott van a kampányzárón, hogy ott ölelgeti fotón), majd a legnagyobb frakcióval rendelkező két alpolgármester esetén (akik fideszesek) és felajánlják lemondásukat, nem azt mondja, hogy az egyikét nem fogadom el dolgozzon nyugodtan tovább, hanem boldogan kinevez rögtön egy mszp-s alpolgármester.
Ne felejtsük el, hogy az önkormányzatok bevételei ( a helyi adók) évi összegének első fele csak adott év 03. 31-ig esedékes befizetni az adózók részéről...
A tartalékból pedig mélyen felháborító dologként, felújítottak pár orvosi rendelőt és ezt is nehezményezte Márki, mert így csak már 110 millió tartalékja maradt a városnak. Plusz elment szerinte a pénz a kampányra. No egy polgármesteri választás megtartása pénzbe kerül és az nem kampány, a választásra ment el a pénz. 4 nap alatt ennyit csúsztatni, félrebeszélni embert még nem láttam.
Erre a hiány szóra nagyon ráugrottatok, mert ezt nyomja a balos média. Az igazság kedvéért írjuk már le, hogy nem hiány. A hiány az ami leltárkor elveszett, fogalmunk sincs róla hova lett és ennek következtében nem is lesz meg, mert ellopták. No Hódmezővásárhelyen jelenleg az 5 milliárd nem HIÁNY hanem TARTOZÁS, hiszen minden eu támogatott beruházáshoz kell önkormányzati önrész, ezt meg hitelekből fedezik az önkormányzatok. Itt kb 4.2 milliárd hiteltartozás van, amit az önkormányzat a befolyó adókból fedez. Az adó adott részeit minden évben a hiteltartozás törlesztésére fordítják. No ezen adók egy részének azonnali megszüntetésével (pl. építményadó) kampányolt a Márki-Zay, mivel fogalma nem volt róla (vagy volt de nem mondta), hogy ez nem lehetséges. Ezekből a befolyó adókból törlesztik ugyanis a tartozást! Szóval, hogy ő most szembesült ekkora hiánnyal és mossa kezeit, hogy az adócsökkentési ígéreteit nem tudja betartani. Csak ez nem hiány, mert tudják mire költötték el és az is tervezve van miből fogják visszafizetni. Egyre ellenszenvesebb nekem ez a Márki figura.
Opus real.