Szerintem te ezt direk csinálod. :) Próbálsz fosatni, de pomperj legalább kicsit végig gondolja, és féligazságokkal próbálkozik nem full hazugságokkal :D
igen, ez a szokäsos....mindig megjäratjäk, ha hasonlo forgalom van....levägjäk nulläba, aztän fel a napi nyitora....hänyszor volt mär ez a tréfa elmult években...el is tüntek a nagy elado pakkok
Én azt nem értem, hogy ha Fekete nem kamuzott, és 522/rv a saját tőke erőteljes növekedési kilátások mellett, akkor mégis ki fene hajigálja 480 Ft alatt?
Címeres idióta aki most adja, ahelyett, hogy venné amíg lehet ma. Amit most látunk az irányított réstöltés nevet is kaphatná. Dehát, nézzük inkább szépen sorjában, mit is tudtunk meg tegnap: 1. Lesz fúzió. Sokan azzal riogattak, hogy nem lesz 2. Jó átváltási arány lesz (2:1) 3. 522 Ft/rv. a saját tőke, ha mindent beleszámítunk. (Most ez alatt van) 4. Nemsokára bejelentés nagy akvizíciókról 5. Londoni és Amerikai befektetők jönnek hamarosan valószínűleg, de közel-keleti vagy egyéb sincs kizárva 6. Egyre csak javuló teljesítmény 7. Megsúgták, hogy csak az Opiban több, mint 25 milliárd lett az eredmény 2018-ban. Ha csak az Opi jelenlegi részvényszámát nézem, az részvényenként kb. 50 Ft. Ha az összevont részvényszámot nézem, akkor is 35 Ft/rv. Szóval adjátok, ha akarjátok én ráülök.
OPUS Global Nyrt.