p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }
Tisztelt JK!
Először is bármi
a véleményed, én azt tiszteletben tartom. (Te nem sértegettél
itt senkit soha, amennyire én követem a fórumot.)
Teljesen igazad van
abban, hogy nem ezért jött létre a tőzsde. Tisztában vagyok a
világgazdaságban betöltött közgazdasági szerepével.
Viszont ennek
ellenére sincs senki 3. személy, aki itt veszteségeket fedezne,
tehát csak a szereplők egymás rovására juthatnak anyagi
előnyökhöz.
Tisztelt Tris! Ne haragudj, de ezt a tőzsde 0-s játék elméletet nem igazán osztom!!! Sajnos a világ ezen felén gondolkodnak így mostanában! A tőzsde nem ezért jött létre anno... Üdv: JK!
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { }
:)A nyelvtani lehetőségek megértése segíthetne abban, hogy
kisebbeket égj. Az „szvsz” egy olyan óvatos megfogalmazás,
ami után még beleférne egy „tévedtem” féle visszavonulás.
Viszont akik igét hirdettek állandóan és később kiderül
mekkora baromságokat állítottatok, az már súlyosabb eset. :)Szerintem (veled ellentétben) az a lényeg a tőzsdén, hogy
pénzt keressünk. Éppen ezért bizonyos mértékig nekünk (akik
jól ülünk a lovon) hálásnak kell lennünk az ilyeneknek, mint
amilyen te vagy 2 oknál fogva.
Egyik ok, hogy a baromságok, amiket írtál/írtatok a mélyben,
azzal az összes bizonytalant kisöpörtétek a papírból. Ha azok
itt maradnak, nem tudott volna ilyen könnyen emelkedni a papír.A másik ok pedig az, hogy a tőzsde egy 0-s játék. Tehát, ha
nincsenek ilyen lúzerek, mint te/ti, akkor mi nem keresnénk ennyi
pénzt.
Én köszönöm ezt neked/nektek. Biztos is vagyok abban, hogy a
ti pénzetek is jobb helyen van pl. Elcinél.Apropó! Milyen okos jó tanács volt részedről pénteken, hogy
el kell adni. :)))
Sikerült megragadnod a lényeget babám. :D Dehát nehéz is már értelmeset írni ebben a helyzetben. Más: ezen a világon olyan nincs, hogy kizárt. A tőzsdén pedig különösen igaz, hogy BÁRMI az égvilágon megtörténhet. A tőzsdén egyetlen dolog kizárt: hogy valami kizárt. Hát erről meg ennyit.
Szia! Köszi a választ. Az est szerintem már 99% hogy megmenekül. Ha pénteken valaki hosszú távra vette,akkor a nagy eladok eltűntek...akkor lehet előbb lesz 50ft(és egyre közelebb a bírósági döntés is)..de én mégis az Opusra tippelek:)
Igen, egyetértek. Itt már régen nem kérdés EST-ben, hogy megmenekül-e. Hamarabb lesz 50, mint opus, de szvsz. az is lesz 500. Szerintetek mikor lehet tudomásunk az új tulajról? Ez év vagy csak január?
Így van. Az Est médiában is jöhet hatalmas elmozdulás. Jövő év első pár hónapjában kiderül.addigra lefutnak a bürokratikus dolgok.opus idén 500. Ezt sokan várják. Eddig nem hittem ebben de be kell lassam hogy akár be is jöhet. En évvégi 1€ot vártam es varom most is. De azért 25%ban már kacsingatok az 500as várakozás realitása felé.
Szia ! Igen én kérdeztem . HA életben marad az EST akkor az előbb eléri az 50 forintot mint az OPUS az 500 ft-ot. Mondjuk ez egyértelmű,mert az OPUS folyamatosan emelkedik az EST pedig ha életben marad akkor 2-3 nap alatt elérheti az 50 forintot. Hosszú távon OPUS, de azért HA tényleg életben marad az EST azért nem lesz mindegy,hogy kié lesz és mit kezd vele !
Minden, amit írok, az egyértelmű, hogy az én véleményem. Minek kellene odaírni, hogy "szvsz"? Egy a lényeg szerinted (mivel ez minden hsz.-edben ott van és úgy látszik, neked ez a fontosabb), idézem: "p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }" Tisztelet!
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK