"Az OPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1065 Budapest, Révay utca 10., cégjegyzékszám: 01-10-042533; a továbbiakban: “Társaság”) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, hogy a Társaság 24,67 százalékos tulajdonában álló STATUS Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 7100 Szekszárd, Arany János utca 17-21., Cg.: 17-10-001266, adószám: 22633127-2-17) által kezelt, 10 000 000 000,- forint jegyzett tőkével alapított STATUS ENERGY Magántőkealapot (székhely: 7100 Szekszárd, Arany János utca 17-21., nyilvántartási szám: 6122-53) a Magyar Nemzeti Bank Felügyelete 2017. október hó 27. napján kelt, H-KE-III- 758/2017. számú határozatával nyilvántartásba vette." OPUS GLOBAL Nyrt. Igazgatósága
Üdv ! Vannak itt korrekt emberek ! Az a 200 millió már át van lépve !!!!! :-) :-) Tiszteletem !!!!! És ha az EST MÉDIA is "buli " lesz a milliós darabszámommal akkor .................... :-) :-) :-) CSÓKÖZÖN !!!!!!
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }
Hát igen! Amit ő
kapott és kap még mostanában is, az embert próbáló. Ismerem egy
kemény sportember, így nem féltem. De senki ne gondolja, hogy a
tőzsdén könnyű pénzt keresni. Ennyire keménynek kell lenni.
Idegileg bírni kell a nyomást. És nem csak a lúzerek felől
érkezőt. Az még csak a könnyebbik oldala. :)
Ha jól számolom elcamino barátunk a héten átlépi a 200 millió ftot az opus pakkjaval.mit kapott anno hogy a lánya lakását tolta be a phylbe. 20 milliót.most 10 ev után 10* többet vesz ki.őszintén gratulálok hozzá. Megérdemelte. Hajrá elci. Mosoly. :)
És ha felviszik 600
körüli árfolyamra, akkor még ráadásul a piaci ár feléért
szállhat be az új csodapók. :)
Ez a szép a
tőzsdében, hogy mindig lehet filózni a lehetőségeken. Nem
szeretném elvenni az örömöd, a játékod, de nekem most más
játékom van itt. Én azon agyalok, hogy ez a mostani 310-es emelés
mennyire volt szükséges lépés. Hajlok arra, hogy egyáltalán.
Szvsz ezzel inkább csak beágyaztak egy társtulaj belépésének.
Ha mi 310-en nyúlunk bele, akkor itt ennyi a belépő. :)
Persze tévedhetek
vagy sokat gondolhatok ebbe a lépésbe, de ha egyszer ez a gondolat
szállta meg az agyam, hát mit tehetek? Meglátjuk.:)
Próbálok én is ez alapján pályán maradni.ezért is mondom azt hogy paksi hírekre várok amíg nem lesz semmi onnan addig nem is adok el. Lehet bármennyi is az árfolyam
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK