Köszönet a prognózisért! Mindenesetre reméljük a jövőben ezen is változtatnak, ha komoly céget szeretnének, hogy a GYJ-t mikor publikálják. Reméljük havonta 1-2 hìr is jön Októbertől.
Szóval !
Nem mintha bárkinek is köze lenne hozzá,de megmondom !
Természetesen MEGVANNAK az OPUS részvényeim !
És még mindig tartom magam ahhoz a véleményemhez,hogy évek múlva a BÉT MEGHATÁROZÓ papírja lesz !
És miért ne vehettem volna estmédia részvényt ? NEM kampányoltam ott ,hogy ilyen -olyan szuper részvény lesz. Annyi,hogy odaírtam,hogy vettem Estmédia részvényt !
ÉS A LÉNYEG ,HOGY A KEDVENC ( OPUS ) részvényemről nem írtam semmi lekezelendőt !
ENNYI !
ÉN KORREKTEN TARTOM MAGAM SOK FÓRUMOZÓVAL ELLENTÉTBEN !!!!!! IGAZ ????? :-) :-) :-)
Ha írok az OPUSRÓL akkor az a baj, ha megunom a sok hülyeséget amit írnak róla és nincs kedvem írni az OPusról akkor az a baj ? Érthetetlen.
Az est fórumára is a néhány nap alatt írtam vagy 3-4 hozzászólást !
Azok a személyek, fórumozók akikkel napi szinten tartom a kapcsolatot, TUDJÁK !!!!!
A darab számai is !
Ennyi, bárcsak mindenki a fórumozók közül olyan HITELES lenne mint én !
Ha eladnám a tételemet, valószínűleg nem az taszítaná mélybe az árfolyamot. De ígéretemhez híven jövő júniusig biztos tartom, de ha változik valami szólni fogok én is. Addig is Up! Jövő ilyenkorra ha duplázódunk azzal is elégedett leszek. ;-)
Nyugi, sokaknak megvan csak most itt újabb oldalazo sávban nem nagyon kell mást csinálni mint várni. Addig máshol aktívabbak. Hamarosan hó vége és az 2 dolgot is hoz minimum. Legyünk türelemmel :)
Már csak azért kérdezem, mert te is átpártortál estbe, ott írogatsz.Ez persze mindenkinek szíve joga, ott vesz és azt amit akar. Csak kérlek tudasd velünk, ha már opusból kiszálltál.
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK