3 lehetőséget látok: 1: Pattan fölfele a bollinger alsóval is megtámogatott 5x-sen tesztelt support vonalról felfele. 2: Letöri a supportot, de 475 környékén a csökkenő trendcsatorna aljáról pattan, mint tette eddíg 4x. 3: Mindkettőt letöri és betölti a rést 400íg, majd gyorsan visszakapaszkodik a csökkenő trendcsatornába.
Sajnos nem tudni... de a tulajdonosi arány : Közkézhányad : 30,95% Saját részvény : 4,85% Status Capital 7.18% Konzum Pe Magántőkealap 10,73% Konzum Management Kft 13,59% Mészáros Lőrinc 20,87% Talentis Group Kft 11,87%
azt tudja valaki, hogy a tulajdoni hányadokat és közkézhányadot milyen gyakran frissíti a BÉT? Szeptember 4-én frissült utoljára, de én nem tudtam azt konkrét eseményhez kötni.
Musk egy zseni, el tudja adni a nagy semmit, aztán a beszedett pénzből mégis meg tudja csinálni a nagy semmit. Opiéknál egyenlőre nincs zseni, de talán ha összeáll a kép tudnak a cég élére egy nemzetközileg elfogadott valakit behozni. Addig szépen behozzák a jól termelő cégeket, bármilyen meglepő hosszút távra építenek, most a politika támogatja, de ha eljön az idő ők támogatják a politikát, remélem értitek miről beszélek.
ez a baj..az üzleti életben nem csak az eredmények a fontosak, hanem a tervezés, a jövő becslése is /pl beruházásnál a megtérülélés. A tőzsdén pedig minden nyilatkozat aranyat érhet..lsd Musk.
Jó lesz ez jövőre beérik, letisztul a kép, csak céggel fognak törődni. Nem lesz gond, sok munkát tettek bele, nem fognak trükközni. Akinek meg 650 feletti vétele van nos Ők ne is nézzenek rá egy darabig a tőzsdére.
Van papírom és nem most kezdődött a kiábrándulás, hanem amikor bebizonyosodott, hogy a konzum pe önti a papírokat, megint magadból indulsz ki. Nekem nem akkor lesz szar a papír miután eladtam, hanem akkor adom el, amikor úgy látom, hogy valami nem stimmel.
Pont ezért kellenének a tanulmányok a beruházások megtérüléséről és a menedzsment jővőbeli terveiről..számokkal/hihető/ alátámasztva. Nem nekünk kéne itt összegyűjteni pl a leendő apportos cégek előző évi adatait, eredményeit, iletve a hírekből összeollózni hogy mennyi pénz jöhet ide pl PAKS2, Belgrád Vasút, Híd-vasúti pálya-autópálya építésből. Mennyivel hitelesebb lenne ezt a menedzsmenttől hallani, mint stratégiai célokat, esetleg nagyvonalű becslések formájában is.
mindig abban vagyok h holnap fordul, tegnap azért nem adtam, mert holnap fordul és nem, mit tudni lehet h pl a 4IG- is adja, mondjuk az beszédes h mind a 3 esik, bazzeg ciget adtam opiért és az a legjobb, fuck...engem a választások vakká tett sajnos, addig láttam el és azt hittem h csupán addig vállalok bazi nagy kockázatot....az bejött és onnantól azt hittem h megvan, ez a legnagyobb csalódás, no meg az is h nincs meg...
Ilyen jelentés mellett nehéz lenne bárkit is külföldön meggyőzni, hogy jó lesz ez, mert tudod, hogy megy ez a Ner-nél..4év 2/3ad..megoldjuk okosban, csak vegyél 10m rvt :)
Párizsba is hiába mentek parádézni, a döglött lőtéri kutyát se érdekli, nem hogy a külföldi alapokat. Intézményit csak a takarékot sikerült kitömni, azok se önszántukból vették. Elon Muskot elnöknek!! :)))
Opus Global Nyrt Forecast