"Ez nem a valós értékről szó és a piacról, ez az ML kontrollról szól. " Aha. Es valtozott februar, vagy Aprilis10 ota az ML kontroll ? Nem. Semennyit. Akkor megmagyaraznad, mitol valtozott az arfolyam 740--->490 kozott, - 34% korul? Koszi. . Forditsuk meg a masik vegletre, hatha akkor lesz ertelme. Es kiderul, milyen kivalo elemzeseket nyujtasz. Akkor a szoveg: "Ez a valos ertekrol szol, es nem az ML kontrollrol" Nos, a valos ertek szamolas egyik modja az egy reszvenyre juto tokeertek. Az ugye a februari apport-igeretek utan valahol 350-370 FT kornyeken volt. Am, februar ota BUX Index esett kb. 10%-ot. Ha OPI betaja is 1.0 volna a BUXhoz kepest (gyanitom, hogy tobb, az eddig tapasztalat alapjan inkabb 3.0), nos, szoval akkor OPI mai ertekenek azota szinten -10%-al Kellett volna csokkenie. De nem igy van, - 34%ot csokkent. Ez bizony erosn alatamsztja, hogy totalisan teves az allitasod. . A piac bizony ezt a tokeerteket arazza februar ota az esessel. ES ha igy van, akkor meg nincs vege. Nekem tetszik, ha kitartasz az allitasod mellett.
értem, de ez csak játék a számokkal...eves szinten meg 131-541= 330, 50MX330= 16,5 milliard nyerő...ezt magyaráztam a konziban is, nem mindegy milyen bázist nézel
s kb ennyi, nem ment 461-re. Lehet itt sírni -20 ponton, meg a Konzumban -70 ponton, de az lófütty. Kettőt köhög valaki s vissza is ment. Továbbra is oldalazás van
Opus Global Nyrt Forecast