napos kereskedésre viszont jó támpont lehet..ha nem lesz panic...magam részéről a likvid pakkomat még tegnap eladtam bízván egy kinti korrekcióban, ami be is jott...ma nem tudtam kereskedni, de így nem is paráztam..a stratégiai pakkomat tartom, hosszútávon nincs olyan cég (Konzi esetleg). amely hasonló növekedési potenciállal bírna kis hazánkban.
https://invst.ly/6j-4q Jaj, te! Ilyen ábrákkal bárki tud tud riogatni. Én is teszek fel, (csak kicsit kidolgozottabbat,) hogy még véletlenül se ilyen legyen a folytatás. Na figyelj, és tanulj! ;)
Én mindig nagyon olcsón akarok venni, de szerintem mindenki :D S hidd el nem én alakítom az árfolyamot. De lassan az atyaúristen is Opusban van 600 és felette, s mindenki gazdag akar lenni. Csak azt követem amit mondtam korábban. Ha kint zuhannak akkor a Bét-n is fog minden, nem lesz kivétel, hiába hangoztatják ezt sokan hogy de az a papír nem fog, mert az "más". Most a jelek azt mutatják hogy lefele az irány. Ne adja isten hogy bukják a választást, mert akkor sokan fognak kinézni a fejükből, hogy de most miért esik. Sok az 1 éves "profi" tőzsdés Opusban aki "már mindent látott"
nem hiszem, most már elég sokan ragadnak felfele és 600 alatt folyik a kereskedés megint. pomperj írja hogy nehezedik a fejfeletti ellenállás. Ki tudja, lehet bejön a megérzése :)
:D szerintem választásokig most kerülni fogják a feltűnősködést szóval oldalazás lesz minden ML papírban. Utána indul a móka a választás kimenetelétől függően
Opus Global Nyrt Forecast