Így azért szimpatikusabb egy fokkal. Fordított fej-váll helyett réses nyitás. Ezek szerint ez a 3,28-3,42 sáv lesz terítéken ezen a héten, utána várok egy újabb ugrást a január 24-i rés betöltésére.
Én is eleresztettem magam gáz longgal, kicsit még várok, de tényleg jön a február, szezonalitás, stb.. lehet megyünk 2.5 re.. vagy lejjebb.. pff.. Bíztam azért még egy felkörben előtte 4.5 re..
Szerintem nem gondolkodsz rosszul. Most ne shortolj, mert pattanni fog, lehet, hogy 2.98-2.87 körül pattan csak, de az kevés shortolni, várd meg az emelkedést.
Én legszívesebben megvettem volna a “ tavaszi” shortot 1.8 ig ….. De nem akartam elhinni hogy ne másszor még utoljára 3,5 igblegalább ( Ngas Henry hub- öt nézem mindig )… utána úgyis ahortba állnék .. lehet lekéstem ?👀
Amíg nincs margin call, vagy amíg rá nem jövök hogy ez nem fog már felmenni :) Egy-két hétig maradok pozícióban, mert a 4 és az 5 órás chartot nézem. Első ellenállás, a fordított kalapács gyertya teteje ma, 3.240, ha eljutunk még ide, ez ad egy pofont. 3.34 a második, Bollinger teteje és a január 21-i esés támasza, ma ellenállás. 3.423nál rés van, naposon a Bollinger teteje 3.663 Szerintem lesz 5.2 is, de addig akkora esések lesznek, amiket én nehezen tolerálok, ezért inkább visszaszállogatok. A mai nap nem is néz ki jól, akár eshetünk is a korábbi aljra (kicsit alá természetesen), de én maradok benne.
-Jó napot! Private Banking friss:-WTI olaj, napi: A korrekciós fázis még nem ért véget, a
korábbi kitörési szint visszatesztelése a 71,88 körüli
természetes szintnél lenne teljes.
Ha esetleg túladott lenne, még az előbb említett szint
felett, akkor az esélyt adna egy újabb emelkedő
hullámnak.
Jobb vételi hely a piros vékony trendvonal felett jöhet
majd.
Felül a 81,25 és a 84,38 szintek számítanak erős
ellenállásnak.
Alul a 71,88 lehet vízválasztó a long és a short oldal
között.
Ellenállások: 81,25; 84,60; 87,5; 93,75; 100.
Támaszok: 71,88; 68,75; 65,63. -Földgáz, napi: Az emelkedő trend megtört három
napja, így korrekció kezdődött.
Az esés gyorsan elérte a 3,125 körüli támasz szintet.
A továbbiakban a vékony piros trendvonalat érdemes
követni. Ennek a törése változtathat a kialakult
csökkenő trenden.
Erősen túladott állapotba csak a 2,73 alatti zónában
kerülhet.
Ellenállások: 3,906; 4,288; 4,688.
Támaszok: 3,125; 2,734; 2,344; 1,953
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.