Ha 10 nap múlva lesz gerinced visszajönni ide akkor gondolkodj el azon hogy valaki felvállalja a nevét és a címét, akkor egy beazonosíthatatlan nicknév mögül ildomos e őrjöngve kiposztolni hogy milyen vagyontárgyai vannak az illetőnek és kedves csaladjának. Téged hogy hívnak? Hol laksz? Ha van kedved mutass egy képet a ti kádárkockatokról is. Ugye, ugye...
Na végre van 10 napod kipihenni ezt az őrületet. Remélem senkit sem rázott meg jobban a kelleténel hogy egy szerencsétlen részvényesnek - aki próbál a közgyűlesen szerzett tapasztalataiból egy fórumon megosztani dolgokat a normális eszmecsere reményében - létezik családja és esetleg az apukájat épp úgy hívják mint őt. Az apukajának van egy kft-je aminek es akinek semmi de az égvilágon semmi relevanciaja nincs a nutex tőzsdei cég tekintetében. Remélem most már a topicgazda is érzi hogy mi a felelőssege a fostenger elindításában. Akkor ezt lezárva koncentráljunk a szokásos év végi rallyra. Ha lesz még iden szokásos rendkívüli közgyűlés akkor arról legkésőbb szombat estig értesülnünk kell. Dmode hírt várt a napokban. Lássuk jó volt e a megerzése...
Oké, lehet, hogy Bodor Péter Ákos és dr. Bodor Péter nem ugyanazok, csak családtagok, akik egy címen laknak. De a Neumann Egyetem honlapja? Ott "Dr. Bodor Péter" van, mint kapcsolattartó a FRUX Kft-hez. Az sem azonos "Dr. Bodor Péter"-rel? . Ha beüti valaki a google-ba, hogy bodor péter frux, akkor ez jön ki (palyazat.gov oldalon) . "VP2-4.1.3.4-21 Kertészet korszerűsítése – gombaházak - hűtőházak létrehozására, meglévő gombaházak - hűtőházak korszerűsítése . A Vidékfejlesztési Program kereténbelül 600 m2-es hűtőház létesítésevalósult meg Kecskeméten, Dr. Bodor Péter őstermelő vállalkozásában. Az épület 4252 m3 hűtött légtérrel rendelkező hűtő teremből, kompresszor házból, 62,78 m2 hűtőkamrából és 33,43 m2 területű szociális helyiségből áll. A megvalósult beruházás hatalmas előrelépést jelent nemcsak a pályázó, de családja és a család által üzemeltetett Frux Kft. számára is. Dr. Bodor Péter őstermelő jelenleg mintegy 15 hektáron folytat intenzív gyümölcs- (kajszi, szilva, cseresznye) és szőlőtermesztést; a család többi tagja további mintegy 20 hektáron gazdálkodik." . Ez a "Dr. Bodor Péter őstermelő" sem azonos "Dr. Bodor Péter"-rel? . Én csak annyit mondtam, hogy szerintem Hekki tippje jó volt és a Nutex-es Bodor az a FRUX Kft-s Bodor. De úgy tűnik Hekki nagyon beletrafált valamibe. Lehet, hogy jobb is, ha hagyjuk ezt a FRUX Kft-t, ki tudja miért kell ezt ennyire titkolni.
Csak nem látja a fáktól az erdőt. Hátra kellene lépnie a google-ös és cégjegyzékes tabokkal teli crazy walljától és elmenni sétálni egyet vagy a barátaival találkozni.
Továbbra sem. De tudod mit. Most már hagylak belefulladni a saját idiótaságodba. Maradjunk annyiban hogy Dr. Bodor Péter nem egyenlö a Frux Kfts Bodor Péter Ákossal. Ha egy picit tovabb látnál az orrodnál akkor rájönnél a megfejtésre. Addig is, kértelek hogy ne menj túl messzire. Nem sikerült.
Hoppá! . Itt a Neumann János Egyetem Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar honlapján: . https://kvk.nje.hu/kepzeseink/dualis-kepzes/dualis-partnerek/frux-kft . "Kapcsolattartó: Dr. Bodor Péter" . Itt már nem is Bodor Péter Ákost írnak, hanem Dr. Bodor Pétert, szóval itt már nincs kibúvó, meg maszatolás a nevekkel. A Nutex-es Bodor Péter tehát a FRUX Kft-s Bodor Péter. . Csak az nem oké teljesen, hogy miért kell ezt ennyire titkolni? Lehet, hogy hülyeség, de lehet, hogy érdemes utána nézni ennek a vonalnak egy kicsit. . Akárhogy is, hajrá Nutex!
Te, írd már ide a nevedet , lakcímedet, fényképet a lakásodról, gyerekeidről. Nem gondolod, hogy az embereknek van magánéletük? Még ha nyilvános adatok, akkor sem szembesítgethetsz, csodálom, hogy még nem raktak ki ezért. Értelmes emberek nem viselkednek így egy fórumon.
Kibocsátók és kisbefektetők pankrációja során általában nem a kisbefektetők győznek. De tényleg mi a fszrt nem találtak ki valamit, amitől 30-40-50 lehetne ez... Katasztrófa az összes kispapír? Vezetőség tagjai részéről nincs hír? Dmode mit tesz a karácsonyfa alá?
Nekem mindegy ki mit gondol. Bízzatok benne. Én leírtam mire számítok, eddigi évek tettei alapján ezek nem fair játékosok, jog adta lehetőségek szerint kimagyaráznak mindent, ha ez így lehet, akkor ebben külsősként részt venni öngyilkosság, mivel ezek összeJátszanak, a vezetés és az egyetlen nagyrészvényes. Azt tesznek amit akarnak. Mindenkinek lelke pénze rajta, tegyen ahogy jónak látja. Dmode kedvéért többet erről nem írok. Kiveséztük. Áradjon a csárt. Csak aztán ne sirjon 1 év múlva senki hogy hol van a pénze.
NUTEX részvényesek topikja 2024