"Ne add ki magadat másnak, és ne fedd fel más fórumtársad valódi kilétét" Ez a fórumozás szabályai között van. Az én olvasatomban ezt többszörösen elkövette az , köztük te is, aki bármi módon megnevezi , összekapcsol egy forumozó nevét, egy általa kinyimozott valódi személlyel. Itt minden ilyen jellegű hozzászólást törölni kellene., ill kitiltani a topicból. Visszaélve a topicgazda mivolttal, eltávolítottál egy olyan forumozót, csak mert jogosan rákerdezett egy őt ért valós sérelemre. Szerintem ez nem fair viselkedés.
Tisztelt vezetőség tagjai! Adják el ma az OTP pakkot. És húzzák fel a csodát könyv szerinti értéke fölé. Bármelyik pillanatban lehet komoly tőzsdei esés. Amúgy meg mire jó a wellness? Nem lenne jobb például egy 50-70-80 forintos akvizíciót követő távozás egy szigetre a vezetőség tagjai részére nyugdíj mellett? Jobb évente sztorit várni és a kisreszvenyesek kérdéseire válaszolva a konkrétumokat nem elmondani? V Úr hozzon be cégeket ide és az jobb út
Különben is, január 29én újra írhat ide, ha akar. A közgyűlés meg szokás szerint nem hoz semmi lényeges határozatot, mert úgyis el lesz halasztva, ez us szokás, hogy 2-3 alkalommal is folytatódik. Szóval január 26 körül újra lehet menni wellnessre, akit érdekel.
Csak pihenni vágyott. Szerda reggeltöl csütörtök reggelig nem írtam. Dmodenak cimeztem, merre van. Nem olvasom vissza minden beirást. Keresés kihozta dmode utolsó beírását, arra direktbe kerestem őt. Mondom, akinek bármilyen baja van nyomja meg a jelentem gombot.
KGy. meghívóban össze-vissza van minden. Szándékosan nem látható semmilyen irány. Megy a sz.r kavarás. Talán annyi tiszta, hogy az OTP- t még nem adták el.
Nem tartozik feléd semmivel. Nem olvasom percenként a topikot. Ha nem tetszik valami ott a moderáció gomb, lehet írni a központnak ahol 0-24ben vannak, azoknak ez a dolga, hogy lépjenek ha valami problémás. Mondtam le lehet szállni rólam. Személyeskedést nem kell folytatni. Tali jövőre, vsgy nyiss új nutex topikot. Aztán legyen 024ben moderálva általad.
1, A helyszín nem segíti a kisrészvényesi részvételt! 2, Az oszti és osztijavaslat kapcsán dejavűm van.Mintha lett volna korábban hasonló 😊Mi is történt akkor ezzel?3,Az alaptőkeemelés (hígítás) nem fogja a rv árszintet segíteni.4, A kgy-i napirendi pontok és a későbbi részletes JAVASLATOK, mindaddig csak "fikció" amíg meg nem szavazzák! A KÉRDÉS HOGY MIT SZAVAZNAK MEG BELŐLE!!!
Mivel nem az a célom hogy mindenkivel összebalhézzak megpróbálok higgadt maradni. Nem tudom topicgazdaként feltünt-e hogy egy fórumtárs eleg hosszasan okádta a sz@.t, mire a portfolio moderátorai kitették innen. Így sem kapisgalod hogy mi a topicgazda felelősége? A szó amit keresel velem kapcsolatban az a bocsánat... olvasgass fórumszabályzatot hogy ne mindig a modik dolgozzanak helyetted. Topicot vezetni felelősség. Próbalj felnőni a feladathoz. Előre is köszönöm fáradozásaid.
Huber ugyan sok év után nem tud formailag megfelelő indítványt beadni - hiába az öregedés nem tesz jót az embernek, ami régebben ment simán abból néha felejtünk - de azért a cég az épp kiszallni készülő Huber javaslatára teszi a közgyülést megint a halál f@...ra. ez megint gusztustalan húzas volt, de talán már nem meglepő.
A közgyűlés helyszíne és időpontja
tekintetében a Társaság Huber István úr konkrét javaslatához igazodott. Miért is? Eladja és újra vesz olcsó tőkeemeléssel és ő dönt arról, hogy hol van a közgyűlés? Hát wellness befektető társak vagy akvizíciót váró társak a kisbefektetők? Ettől függetlenül hajrá humet,de azért tisztelt beragadt társak... Lehet a közgyűlésen nemmel is szavazni december végén és eddig az összes projektet leszavazta Huber vagy anno a szavazat elsőbbségi pakk, így nem lett Grabo deal és oszt sztori sem. Legyen igazatok hithű szekta társak, de eddig minden terv füstbe ment. Meglátjuk. Az ajtó kifelé csak akkor nem lesz szűk,ha lesz akvizíció. Azt miért nem kérdezik napirendi pontban? Új tevékenység akvizíció stb? Aki elmegy kérdezze meg ezt.
Huber eladta 19-ert, de szavaz. Ha a 180 napos árfolyam 3/4-en emelhet tőkét, akkor visszaveheti 19 alatt, hacsak nem lesz 25-26 felett a 180 napos átlag. Nem érdekük ezért felhajtani nagyon. Illetve 30 nap alatt nem is lehet, pláne úgy, hogy alig van kereskedési nap. Ja és azt se feledjük, hogy Holba és Huber pakkja majd ha lesz magasabb árfolyam, egyszer csak eladó lesz. Egyébként meg nem kellene tökölni az OTP pakkal,mert nem 18-19000 körül kellene kiszállni,hanem azonnal, amíg 20-21000 felett vagy környékén van. Lehet emelkedés, de kérdezem:Az akvizíciós tervekkel kapcsolatban miért nem kerdezoskodnek? Az nem érdekli őket?Ha Huber vissza akarja venni, nem 30-on akarja Dmode. Ja és egyébként miért nem Budapest és ha valaki eladja a pakkját miért is ő dönti el , hogy Kehidakustány?A kgy meghívó alatt leírják egy másik hírben,a következőket Idézet lentebb: Holba Sándor Imre és Huber István urak két külön indítványban kezdeményezték a Társaságnál rendkívüli közgyűlés összehívását. A Társaság megállapította, hogy a kezdeményezések nem felelnek meg maradéktalanul a közgyűlés részvényesi kezdeményezésére vonatkozó előírásoknak, ugyanakkor a javasolt témákra is tekintettel kivételesen azt a megoldást választotta, hogy az Igazgatótanács saját hatáskörben dönt egy rendkívüli közgyűlés összehívásáról és arra a kezdeményezők által javasolt napirendi pontokat is felveszi
Otp részvények hatalmas hozamot termeltek a Nutexnek . Kérdés az, hogy mennyi van a cégnek, de kiderül, mert a kgy pontoknál ez is szerepel. Az általad említett 5 ft os osztalék akár 50 ft ig repítheti az árfolyamot.
Hát ez nem vicc, hanem a valóság. Az időzítés tökéletes, Huber Úr még szavazhat a 20M. részvényével. Fog is. Másoknak a részvételét megpróbálják ellehetetleníteni. Még az is előfordulhat, hogy 29.-én Csereklei Úr elfelejt szavazatelsőbbségi részvényt vinni, így 30.-án lesz csak határozatképes a megismételt közgyűlés. Talán még 5 Ft. vagy akár több osztalékot, osztalékelőleget is megszavaz 29.-i fordulónappal a 19 Ft-os SRV mellé, legyen miből később tőkét emelni. Vagy bármi mást, hiszen a napirendi pontok szinte a társaság teljes működését lefedik. Kíváncsian várjuk a további tényeket.
Még azt is írtam hogy szerintem ez a 2 kisrészvényes aki ott volt szimplán csak 2 szerencsétlen aki benyalta a nutex showt ki kisebb ki nagyobb pénzzel. Nekik semmi ráhatásuk semmire, ez szimplán csak Huber meg csereklei játszótere. Volt itt régen egy pénznyelő, már 1x éve erre hívta fel a figyelmet, akkor még civin meg galamb is a kör tagja volt, idő lejárt nekik, már csak ketten vannak, Hubernek ketyeg gyorsabban a visszaszámláló.
Nem indítottam el semmit. Todavia beírt valamit, aztán egy belpesti ügyvédet kapcsol ki hozzá, miközben a Google meg 2 kattintásra kiadott egy reálisabb találatot. Ezt bármelyik első osztályos kisiskolás meg tudja csinálni ma már. Ebben semmi fostenger elindítása nem köthető hozzám. Jó lenne ha leszálnátok rólam. Lehet nyitni másik topikot, nem kötelező ezt használni, Be is zárhatom , úgyis van másik 30 nutex topik
Nem érzi senki, hogy mekkora egy vicc az egész? Érdekes módon, mindig szilveszter környékén van egy közgyűlés, egy wellness hotelban, gondolom Hubertus összeköti a kellemest a hasznossal. Pincsipancsi, aztán közgyűlés, utána szauna, tenisz, masszázs, tánci tánci, pezsgőzés, újévi koncert Bécsből. :)
NUTEX részvényesek topikja 2024