És még akkor jó ha megfogja a 14 ft januárban!! Látva ezt a további mocskos munkát, szarkeverést a mostanában vásárló részvényesek is eldobják szerintem még kis bukóban hogy ne várják meg újra a 10ft alatti árfolyamot!!!
Itt a lényeg. Hubertus eladta 20 milliót 19en. Januárban tőkét emel majd 12 fton., 20 millió dbot. 140 millió ftot keresett. A cég pénzéből a cég pénzének egy részét visszaadja, többi a sikerdij. Ezért lesz 14 ft alatt hamarosan és nem 20 ft ahogy dmode hirdeti
Baszki te láthatóan unatkozol. Lépj már be abba az istenverte freemail- be, és írogass nekik egész nap, ugyanolyan komolytalannak fognak nézni, mint itt. Remélem megcsináltad mára a kötelező fórum beírás penzumot, és a reagálás is megvolt részemről.
Sokat gondolkodtam az elmúlt napok történésein. Arra jutottam hogy patthelyzet van. Hubertől 19 Ft-ért megveszi a cég a csomagját. Ez ugye szétcseszte a maradék kis bizalmat is a tekintetben, hogy itt valaha is a részvényesek érdekeit fogják nézni. Borzasztó aljas húzásnak tartom ezt az egészet Csereklei Gábor részéről! Borzasztó aljas magatartásnak tarom a sok éve semmitmondó közleményeiket! Borzasztó aljas húzásnak tartom, hogy szembe mennek minden racionális tőzsdei viselkedéssel. Mit lehet most tenni? Tartani a részvényt, de azt ugye minek? Fog valaha változni a cég szemlélete? Nem valószínű. Vagy eladható a részvény jelen pillanatban 18 forint alatt. Ezen a szinten ugyebár Huber István akár vevő is lehet hiszen ő 19-ért túladott egyben gyakorlatilag 20 millió darabon. Így ő egyedül a részvényesk közül abban a kiváltságos jogban részesül, hogy a jelen piaci ár felett eladhatja a pakkját és a jelen piaci ár alatt gyűjtögethet a részvényesektől... Persze lehet keménykedni, hogy egy darabot sem adunk el, de úgyis tudjuk, hogy egy bizonytalanságban tartott körben előbb utóbb valakinek megremeg a keze. Nyilván nem biztos hogy kap olcsóbban ennyi részvényt, ugyanakkor kinek is van joga tőkét emelni a cégben? Persze bárkinek akinek a cég kellően megalapozottnak tartja az ajánlatát. Huber úr cukin nem zárta ki hogy későbbiekben tőkét emeljen... Ez már személyes problémám, de egyetemi végzettséggel és doktori fokozattal nagyon bántja az önérzetemet, amikor a vasgyúrók szövetségének elnöke kioktat, hogy ő megmondta hogy 7 forinton kellett volna venni a részvényt. Persze, ha én is tudnám, hogy mikor dobok be egy 25 forintos osztalék javaslatot, meg mikor szavazom le a graboplast akvizíciót, akkor én is tudnám, hogy hol kell venni, meg hol kell eladni. Ami igazán zavar, hogy ez az ember el is hiszi hogy milyen jó érzéke van a tőzsdéhez. Nyilván a stórmanképző iskolában ez alapfeltétel. Mészáros lőrinc is elhiszi magáról, hogy ha elég bátorak vagyunk akkor megvalósítható az a mesés karrier amit befutott. Mégis az ilyen embereken sírva röhög, és röhögve sír rengeteg másik tisztességesen boldogulni próbáló ember. Remélem a Jóisten mindegyikünknek igazságot szolgáltat majd ha ráér egy picit bokros teendői között.
Arra válaszolnának. Akkor aki unatkozik, az tegyen fel nekik értelmes kérdéseket. Hol az akvizíció.. Konkrétan kikkel tárgyaltak... Konkrétan mi a .... folyik itt... Leszarom az email műfajt😄 Minden kispapír kibocsátó erre játszik?
Nehéz felfogni, hogy erre nem fognak itt válaszolni, hónapok óta feleslegesen koptatod az ujjaidat. Írd meg az e- mail címükre, és jelezd, hogy mit válaszoltak. Az sokkal hasznosabb lenne számodra is, mint amit itt művelsz.
Tisztelt Vezetőség!Legalább 20m db helyett 30-35-40 M db saját részvényt vegyenek.Húzzák fel dupla ennyire és jöjjön létre egy akvizíció, amit már egy ideje majdnemhogy ígéretnek.Miért nem kommunikálnak a K..... Kisreszvenyesekkel?Minden nagypapír felfelé ment, nem égő itt szarakodni 20-30 alatt?Mit csinálnak a részvényesi érték növeléséért?Köszönjük válaszaikat. Medve helyett bika korszak váró csoport. Nagyon jó lenne, ha nem lenne leszarva az,hogy több ezer részvényes bukik. Mi a szarra várunk? Bizalmunk megtört https://www.portfolio.hu/befektetes/20241126/boduletes-celar-erkezett-az-sp-500-ra-725672
Beköltözik ide az AI és a to the moon crypto hype? Lofasz nem lesz idén/ soha sajnos. Van aki reménykedik és nem tudja realizálni, ismét át lettünk.....
Nem ezért tették. Hanem amit most is csináltál az elmúlt 2 héten, folyamatos mindjárt indul, csárt szerint kikövés stb, miközben teljesen nyilvánvaló hogy érdektelenség, csártosan szólva oldalazás, esés várható. Elmúlt hetek ez utóbbit igazolják, ma már a 18 is elesett.
Pontosítok. Péntek este még éneklés, csárt, minden milyen jó, aztán hétfőn reggel piaci eladás, néma kuss, azután kedden vagy szerdán 2 sior, hogy eladtam. Kismillió eset vissza kereshető tőled erről a topikokban. Napokig köpködnek utána tégedet emiatt
NUTEX részvényesek topikja 2024