szóval érdemben nem tudsz reagálni a tényekre, miszerint gyenge (egyre gyengébb) forgalom mellett csorog le a 446os csúcs óta az árfolyam.... érdekes, nagyon érdekes...
kérlek magyarázd meg nekem, hogy mi bajod a stílussal, ahelyett, hogy a tartalommal foglalkoznál? Mellesleg visszautsítom az alaptalan célozgatást, miszerint nickeket cserélgető troll lennék.... a lényegen nem változtat a gusztustalan célozgatásod és vádaskodásod: rendkívül gyenge forgalom mellett, erős eladói nyomással küzd a papír... konkrétan szó szerint azt látjuk (napok óta), amit farkasfu chartja és elemzése cca 2 héttel ezelőtt megjósolt.
Ilyesmivel nem szabad viccelődni. Utána azt írtam neki: Ez mennyire biztos? A tényleges hírt tedd már fel. Gondolom, csak szórakozol. A válasz:: Nem tehetem!Én veszem továbbra is! Amúgy meg a mai első írásom előtt, és utána amit írt, azért szokás kitiltást kapni.
Szerintem nem az "aktivitás" a problémája a fórumozó társunknak... Szerény véleményem szerint leginkább tartalmi és stílusbeli problémákra próbál rávilágítani... Egyébként, ha veszed a fáradságot, és megnézed, hogy szóban forgó fórumozó társunk idén májusban milyen árfolyamot vízionált júniusra, lehet, hogy neked sem az aktivitással, sokkal inkább a tartalommal lenne bajod
NEW OPUS GLOBAL