Hirtelen mennyi negatív hang, 265 forint lesz januárban, ne röhögtess, a jó jelentése esünk 33 %-ot, elindult a riogatás nagyüzemben, egyre többen jönnek majd a napokban,olyanok is ,akik hónapokig felénk se néztek. A fillérezők dobják, na azok is csak kárt okoznak,ha nem tudnak 2 nap alatt kis alamizsnát, pár tizezret összekaparni, rögtön ráborítanak .Az equilor célára kissé gyanús, azt inkább nem kommentálom, mindenki érzi.Nem eladni gyerekek!
Volt eddig a papírnak egy csúcsa 440 ft magasságában még a nagy rally idején. A jelentés jó lett,de igazán nem tudta már a papírt 400 felett tartani. 400 felett az eladók jelentek meg többségben a jelentésre is. Most mwgjelent az általam is várt vélemény,ami szintén nem tartalmazott olyan pozitívumot,ami ismét megindíthatná a papírt. Ez látszik a kereskedésen is,vételi oldal nulla. Piaci vevő semmi. Ez nem fog menni egy jó darabig felfele,inkább lefele áll a zászló.
Ilyen vélemény, amit közzétettek, kb senkit nem érdekel. Háromszoros eredményre nem változtattak, az egy részvényre jutó érték nagyjából 50 %-kal magasabb, mint a jelenlegi árfolyam,stb,stb... Vicc ez az elemzés... Mellékesen, mi a problémájuk? Hogy lassul a növekedés? Mert az adózott eredmény pl. az első 9 hónapban év/év alapon 119,3%-ot nőtt?? Miről beszélnek ezek?? Ja, és közben leírják, hogy 2024/2025-ben jön a vasútépítésből a bevétel...de a növekedés lassul... Ezzel sikerült eldobatni megint pár emberrel...és közeledik a február is lassan...
Budapest-Belgrád vasútvonalhoz kapcsolódó bevételek jelentős része az idei évről 2024/2025-re csúszik, miközben az anyagköltségek emelkedése felfelé húzza a költségoldalt. Az uniós forrásokkal kapcsolatos legutóbbi hírek azonban pozitívak a szegmens számára. A mezőgazdasági és élelmiszeripari üzletágban szintén erős az üzemi eredménytermelés,
Így igaz' De eközben azért vissza-vissza tértem a chart-hoz. A 'b' hullámok mindig kitolódnak időben, most viszont el kell jönnie egy nagyobb mozdulatnak. (Plusz volt egy 8x5 ös vesekövem, amit meg kellett szülnöm :( ...
Én figyeltem, hogy mit tettél fel pár hónapja, ott is csökkenést jövendőlt a chartod és emelkedett jó nagyot. Utána el is tűntél, most jelentél meg azóta.
NEW OPUS GLOBAL