BÉT közlemény -Budapest, 2021. április6.A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság (BÉT) ezúton tájékoztatjaa Tisztelt Befektetőket, hogya kollektív befektetési formák befektetési és hitelfelvételi szabályairólszóló 78/2014. (III. 14.) Korm. rendelet 18. §(2) bekezdésében foglalt feltételnek a 2021. év elsőnegyedévesforgalmi adatok alapján az alábbi értékpapírok felelnek mega BÉT-en bonyolított forgalmuk alapján:OTPtörzsrészvényRICHTERMOLtörzsrészvénytörzsrészvényMAGYAR TELEKOMMASTERPLASTtörzsrészvénytörzsrészvényA kormányrendelet fent hivatkozott rendelkezése alapján 15 százalékos korlát alkalmazható olyan átruházható értékpapírok tekintetében, amelyeket szabályozott piacon vagy multilaterális kereskedési rendszeren forgalmaznak,és az utolsó naptári negyedévben mért napi átlagos forgalmuk meghaladja a százmillió forintot
Legyen, csak menjünk rá. Nagyvadak a platón, folytatódhat a hajtás jöhetne valami arany érmes trófea... Árfolyam változásra van szükség. Felfelé, valamint egy equilor elemzés javítás... a tigáz, titász végett.
Sziasztok! Én nem várok túl nagy durranást az éves jelentéstől... 0 körüli eredményre számítok, ha szerencsénk van +0, tehát minimális nyereséget kimutatnak. A turizmusban a novembertől kezdődő lezárás, biztos szarul fog mutatni, de egyrészt mivel sok szálloda amúgy is felújítás alatt áll (ilyenformán a tavalyi, májusra előrehozott bezárás, elég jó ötletnek tűnik utólag), másrészt a teljes opust nézve nem a legnagyobb súlyú szegmens. Szóval szerintem földindulás nem lesz, talán 5 mrd körüli nyereséget kimutatnak...
Lassan itt az éves... Ki mit vár? Meghúzzák addig vagy utána húzzák? Egyébként gondolkodtam a napokban, hogy ezek a 10k és 20k darabok kitől jöhetnek, mely kisbüfi az aki most adja el, évek óta megy az esés, és most vannak tények amik akár növelhetnék is az árat. Nem tudom elképzelni, hogy az a pár 100 vagy 1000 kisrészvényes közül aki eddig nem, most dobálja el és pont úgy ami gátolná az árfolyam emelkedését. Én gondolkozok csak ezen?
NEW OPUS GLOBAL