Amikor Jg belépett a 4ig cégbe, akkor nem ugyanaz volt a helyzet mint most. Ez külön téma is lehetne. Az akkori tulajdonosok Magyarok voltak. Tsystem Német = Nem ment a módszer. Digi Román= Cash fog kellleni. Rv programmal kell tárgyalni a Románokkal Ha valódi a szándék. Egyébként Tisztelemem a Tied, mert okosan, értelmesen érvelsz és osztod meg a gondolataidat. Hidd el, ez komoly érték. Kedvenc itt lehetsz. A 4ig Forumot megnéztem sokan irták le hogy fenntartásaik vannak, tök jogosan. Majd rájön mindenki hogy kinek volt igaza, s ki tévedett:)
Látom még mindig nem érted hogy működik a ner, pedig opus tulajdonos vagy és nem nyerőben ülsz a részvényeiden. A vételre JGnek nincs pénze ez egyértelmű, ezért van a ner. A 4igre volt pénze? Nem, mégis megvette. Azt meg már én is leírtam hogy ez a kisbüfiknek nem biztos hogy jó üzlet. Ha olvastad a 4ig fórumot láthattad hogy nem én vagyok kedvenc.
1.A Digire irtam le, hogy nem Jg tulajdona. 2 A Frekvencia megvéve-eladva, és a kopasz nem éri meg, hogy euro milliárdos kárérítést fizessenek hogy legyen a Diginek 5g. 3 Jgnek ahogy a Tsystemre 100milliárd, úgy a Digire sincsen kpja. Rv higitással talán. 4 Ma megmutattta a 4ig hogy a Tsystem után a Diginek nem vételi, hanem eladási értéke van. Érthető. 5. A digit megnéztem, ismerem, javaslom neked us. Az Opus más kávéház.
A 4ig ner tulajdon. Ha megveszi a digit akkor az is ner tulajdon. Tudhatnád jól hogy ez hazánkban így működik. JGnek hirtelen honnan lett sok milliárdja hogy meg vegye a 4ig-t? Hidd el a ner megoldja ha akarja hogy a diginek legyen frekvenciája. Ez itt így működik. A diginek nėzz utána pontosan hogy mi mindenből áll. Nem véletlenül kell a nernek. Az más kérdés hogy mi kisbefektetők nyerünk e ezzel. Az opus is mekkora pénzeket hoz a nernek de te mint kisbüfi nem kapsz belőle.
A Digi nem ner tulajdon. A Frekvecia pályázaton a Telenor, Telekom, Vodafone megszerezte amit akartak, befizetve milliárdokat az államkasszába. Az állam nem veheti el a Frekvenciát és osztja el ujra csak azért mert a Digi Jg tulajdona. Ebbe felesleges reménykedni.
Az 5g frekvencián nem indulhatott a Digi kizárták. Eredmény? A Románok dobják a Digit ha kapnak jó pénzt. A Frekvencia jog állami monopolium, Jg bizottságban lehet, de a Digi nem kap frekvenciát. A kettőnek nincs semmi köze egymáshoz. Erről feltettem a hivatalos linket. A Digi nem telko cég. Előnye, hogy olcsobb a kábeles net, és Tv. De hátránya is van. : Adóssága. A Digi ha árat emel, sok ügyfél át tud azonnnal szerződni. Állami cégek mehetnek max a Digihez. Ennyi.
A digi több mint telko cég. A 5g miért nincs 15 évig? JG benne van az 5gben, ha már Ner tulajdon lesz a digi akkor meddig tart neki is megadni? Az opus árfolyama jóval magasabb volt amíg JG ott volt. A tsys akkora kacsa volt hogy a fél Ner elhitte, na ne már. Ha figyelted akkoriban a híreket akkor tudhatnád hogy Orbán előzetesen tárgyalt a németekkel és utána jött a hír. Az hogy nem lett üzlet azt is JG feje felett döntötték el. A 4igvel kapcsolatban a Nernek meg v a n az elképzelése, nem véletlen a sok akvi meg az összefonódás az antenna hungáriával. A digi illik ebbe a vonalba. Az más kérdés hogy ez jó lesz e a kisbüfiknek. Mit kezdenek egy ekkora montsrummal ami tele van hitelekkel.
NEW OPUS GLOBAL