Ne temessük előre. A vezérigazgató “ügyvezető adszisztense”. Eddig az MKB vezére Balog Ádám volt. Aki elköszönt az MKB-től. A jelenlegi CEO is onnét van, lehet hogy ha vállalható a terep akkor jön CEO-nal Balog. Az óriási lenne. Szóval várjuk ki a végét. Sajnos olyan ez mint galambbal sakkozni, csak mi vagyunk a galambok. Előttünk járnak jóval! Szerintem ahogy sokszor mondtam 2021 az opus éve lesz... .
Valahol el kell kezdeni a szakmát! Nem ülhet egyből a CEO székébe! 3 évig kávét főzött, és fénymásolt, most pedig a telefonokat veszi majd fel a székházban! Nah, und?
Mi a pozitiv ??? Hogy van mobil szám ??? Neeee :))))) Meg hogy az MKB-ból jön ???? És ott mi a lófaxot csinált nézd már meg. Executive Assitant to CEO :)))))) Vett virágot névnapokra meg házassági évfordulókra és kiválaszthatta hogy milyen színű kapszulás kávét rendeljenek a board ülésekre.....sírni lehet ezen annyira nonszensz !!!!!!!
Pedig de. Szerintem meg nincs ebben semmi meglepő (sajnos). Az egész bagázs egy "futottak még" kategoria, egy valós versenypiacon max vevőszolgálati operátorok lehetnének en-block elnököstül, IT és FB tagostul + a hoppmesterek akik vihetik a kávét meg a pogácsát a mííítingekre a főniknek....
Törölt felhasználó2021. 01. 20. 18:14
Az új játékos vajon olvassa a fórumot? Az elődje Dákó Úr olvasta.
Lassan nevetséges ez az egész kóceráj! Komoly cég kapott most egy komoly kapcsolattartót. De látod, van aki még ennek is tapsikol örömében, mert itt minden szép és jó.
NEW OPUS GLOBAL